X
VS

Perinteinen pienpeliturnaus järjestetään 9.5.2020


UPV:n G-pojat viime vuoden pienpeliturnauksessa

Ulvilan Automaatio Areena täyttyy lauantaina 9.5. iloisista pesäpalloilijoista, kun perinteinen pienpeliturnaus järjestetään jälleen. Pääsääntöisesti helatorstaisin järjestetty turnaus näkee päivänvalonsa muutaman viikon aikaisemmin johtuen helatorstain myöhäisestä ajankohdasta

Ulvilan Pesä-Veikot järjestää G- ja F-ikäisille suunnatun pienpeliturnauksen, johon 20 nopeinta joukkuetta saa paikan. Ilmoittautuminen alkaa nyt UPV:n nettisivuilla ja päättyy siihen, kun 20 nopeinta joukkuetta on paikkansa löytänyt tai viimeistään 24.4. mennessä. Turnausmaksu joukkueilta on 70 euroa.

Ja vielä kertauksena millaista on pienpeli. Pelissä pelataan kuuden pelaajan joukkueilla. Joukkueen muodostavat 5–7 pelaajaa, joista samassa ulkovuorossa aktiiviseen pelitoimintaan voi osallistua enintään kuusi pelaajaa. Samassa sisävuorossa aktiiviseen pelitoimintaan osallistuvat joukkueen kaikki 5–7 pelaajaa.

Ulkopelissä pelaajia on kierrätettävä aina kolmen lyöjän jälkeen. Myös mahdollinen seitsemäs pelaaja osallistuu kiertoon eli pääsee osallistumaan ulkopeliin. Ulkopelaajien kierrättäminen on pelinjohtajan päätettävissä, mutta pelin aikana jokaisen pelaajan on pelattava etukentällä. Lukkaria ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa pelin aikana.

Peliä pelataan Naperosäännöin. Lyöntijärjestys arvotaan pelin alussa. Vuoronvaihto tapahtuu, kun kolme sisäpelaajaa on palanut ja joukkueen kaikki pelaajat ovat käyneet vähintään kerran lyöntivuorossa tai vajaa joukkue on käyttänyt yhtä monta lyöntivuoroa kuin vastustajalla on pelaajia. Ellei kolmea paloa synny, tapahtuu vuoronvaihto viimeistään, kun sisäpelaajat ovat olleet kahdesti lyöntivuorossa.

Peliaika turnausotteluissa on 45 minuuttia tasavuoroin. Pelikentän koko on tenavakenttä lyhennettynä 8 metriä, jolloin kentän takaraja sijaitsee 42 metrin kohdalla.

Ilmoittautumislomake

Ajankohtaista
Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Heinäkuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet