X
VS

Seura

Seuran nimi Ulvilan Pesä-Veikot
Perustamisvuosi 1957
Pelipaidan väri punainen / keltainen
Varapaidan väri valkoinen / punainen
Internet-osoite www.ulvilanpesa-veikot.fi
Yleisöennätys 7013 katsojaa (Ulvilan Pesä-Veikot - Kankaanpään Maila vuonna 1973)

Ulvilan Pesä-Veikot (UPV) on ulvilalainen pesäpalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa suomensarjaa. Seura on perustettu vuonna 1957. Pesäpalloilulla on kuitenkin Ulvilassa vankat perinteet, jotka juontavat jo viime vuosisadan alun kyläpeleihin ja kuningaspalloon. Myös paikallinen suojeluskunta piti lajia ohjelmansa oleellisena osana. 1930-luvulle saavuttaessa myös järjestyneempi pesäpallotoiminta oli juurtunut tai ainakin juurtumassa paikkakunnalle. UPL:n eli Ulvilan Pallonlyöjien joukkue oli vireä ja voimistumassa. Pääkenttäkin on sijainnut jo vuodesta 1932 tutulla paikallaan nuorisoseurantalon vieressä. Seura on saavuttanut miehissä pääsarjatasolla yhden mestaruuden (1970) ja kolme hopeaa.

Ulvilan Pesä-Veikot ry:n tehtävänä on hoitaa seuran yleiset hallinnolliset tehtävät ja toimia yhteystyöelimenä yhteiskuntaan, järjestöihin ja erityisesti Ulvilan kaupunkiin päin liikuntaolojen, liikuntaharrasteiden ja erityisesti pesäpallo-olosuhteiden kehittämiseksi Ulvilassa. UPV ry:n johtokuntaan kuuluvat yhdeksi toimintakaudeksi valittu puheenjohtaja ja kahdeksi toimintakaudeksi valitut kuusi jäsentä. Johtokunnan jäsenistä puolet ovat erovuorossa vuosittain. Ensimmäisellä kerralla eroaa puolet arvan perusteella. Toimikausi on pesäpallokauden mukaisesti kuluvan vuoden lokakuusta seuraavan vuoden syyskuuhun ja valinnat tehdään seuran vuosikokouksessa syksyisin. 

Seuraorganisaatio koostuu seurasta ja juniorijaostosta. Seuralla on osa-aikainen taloudenhoitaja. Seuran viestinnästä vastaa viestintäryhmä, ja tapahtumien järjestämisestä erillinen tapahtumaryhmä. Molemmissa ryhmissä on johtokunnan edustaja. Seuran alla toimii miesten suomensarjan joukkue, ja juniorijaoston alla toimivat kaikki seuran poika- ja tyttöjuniorijoukkueet, perhe- ja pesisliikkari, harrastepesis, jossa mukana pesiskoulut sekä kuntopesis, miesten ja naisten alemmat sarjat, tuomaritoiminta sekä erilaiset leirit ja lajipäivät. 

Seuran päivitetyt säännöt löytyvät täältä.

UPV on saanut 8.1.2020 Tähtiseura-tunnuksen lasten ja nuorten toiminnasta. 

Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliittojen laatuohjelma, joka tukee ja kehittää suomaisen urheilun keskeistä vahvuutta ja selkärankaa: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saa seura, joka on moderni, ketterä ja inhimillinen. Tähtimerkki on lupaus laadusta sekä sitoutumisesta jatkuvaan kehitystyöhön. Tähtiseura vastaa erilaisten liikkujien ja urheilijoiden tarpeisiin ja kehittyy heidän mukanaan

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet