X
VS

Seura

Seuran nimi Ulvilan Pesä-Veikot
Perustamisvuosi 1957
Pelipaidan väri punainen / keltainen
Varapaidan väri valkoinen / punainen
Internet-osoite www.ulvilanpesa-veikot.fi
Yleisöennätys 7013 katsojaa (Ulvilan Pesä-Veikot - Kankaanpään Maila vuonna 1973)

Ulvilan Pesä-Veikot (UPV) on ulvilalainen pesäpalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa suomensarjaa. Seura on perustettu vuonna 1957. Pesäpalloilulla on kuitenkin Ulvilassa vankat perinteet, jotka juontavat jo viime vuosisadan alun kyläpeleihin ja kuningaspalloon. Myös paikallinen suojeluskunta piti lajia ohjelmansa oleellisena osana. 1930-luvulle saavuttaessa myös järjestyneempi pesäpallotoiminta oli juurtunut tai ainakin juurtumassa paikkakunnalle. UPL:n eli Ulvilan Pallonlyöjien joukkue oli vireä ja voimistumassa. Pääkenttäkin on sijainnut jo vuodesta 1932 tutulla paikallaan nuorisoseurantalon vieressä. Seura on saavuttanut miehissä pääsarjatasolla yhden mestaruuden (1970) ja kolme hopeaa.

Ulvilan Pesä-Veikot ry:n tehtävänä on hoitaa seuran yleiset hallinnolliset tehtävät ja toimia yhteystyöelimenä yhteiskuntaan, järjestöihin ja erityisesti Ulvilan kaupunkiin päin liikuntaolojen, liikuntaharrasteiden ja erityisesti pesäpallo-olosuhteiden kehittämiseksi Ulvilassa. UPV ry:n johtokuntaan kuuluvat 6-8 jäsentä, joiden keskuudesta valitaan puheenjohtaja. Toimikausi on pesäpallokauden mukaisesti kuluvan vuoden lokakuusta seuraavan vuoden syyskuuhun ja valinnat tehdään seuran vuosikokouksessa syksyisin. 

Seuraorganisaatio koostuu seurasta ja juniorijaostosta. Seuralla on osa-aikainen taloudenhoitaja. Seuran viestinnästä vastaa viestintäryhmä, ja tapahtumien järjestämisestä erillinen tapahtumaryhmä. Molemmissa ryhmissä on johtokunnan edustaja. Seuran alla toimii miesten suomensarjan joukkue, ja juniorijaoston alla toimivat kaikki seuran poika- ja tyttöjuniorijoukkueet, perhe- ja pesisliikkari, harrastepesis, jossa mukana pesiskoulut sekä kuntopesis, miesten ja naisten alemmat sarjat, tuomaritoiminta sekä erilaiset leirit ja lajipäivät. 

Seuran päivitetyt säännöt löytyvät täältä


Myönnetyt avustukset/merkit

Tähtiseura
UPV on saanut 8.1.2020 Tähtiseura-tunnuksen lasten ja nuorten toiminnasta. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliittojen laatuohjelma, joka tukee ja kehittää suomaisen urheilun keskeistä vahvuutta ja selkärankaa: seuratoimintaa. Tähtimerkin saa seura, joka on moderni, ketterä ja inhimillinen. Tähtimerkki on lupaus laadusta sekä sitoutumisesta jatkuvaan kehitystyöhön. Tähtiseura vastaa erilaisten liikkujien ja urheilijoiden tarpeisiin ja kehittyy heidän mukanaan

Kannustajat
Satakunnan Osuuskauppa ja UPV ovat sopineet Kannustajat-yhteistyöstä vuodeksi 2024. Lisätietoja tästä ja kannustajaksi liittymisestä löydät täältä

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki
UPV on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä seuratoiminnan kehittämistukea vuodelle 2023. Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Kesäkuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
12
32-050-271-29
1011121-2142-016
171818:0020212223
2418:002627282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet