X
VS

Seura

Seuran nimi Ulvilan Pesä-Veikot
Perustamisvuosi 1957
Pelipaidan väri punainen / keltainen
Varapaidan väri valkoinen / punainen
Internet-osoite www.ulvilanpesa-veikot.fi
Yleisöennätys 7013 katsojaa (Ulvilan Pesä-Veikot - Kankaanpään Maila vuonna 1973)

Ulvilan Pesä-Veikot (UP-V) on ulvilalainen pesäpalloseura, joka pelaa Ykköspesistä. Seura on perustettu vuonna 1957. Pesäpalloilulla on kuitenkin Ulvilassa vankat perinteet, jotka juontavat jo viime vuosisadan alun kyläpeleihin ja kuningaspalloon. Myös paikallinen suojeluskunta piti lajia ohjelmansa oleellisena osana. 1930-luvulle saavuttaessa myös järjestyneempi pesäpallotoiminta oli juurtunut tai ainakin juurtumassa paikkakunnalle. UPL:n eli Ulvilan Pallonlyöjien joukkue oli vireä ja voimistumassa. Pääkenttäkin on sijainnut jo vuodesta 1932 tutulla paikallaan nuorisoseurantalon vieressä. Seura on saavuttanut miehissä pääsarjatasolla yhden mestaruuden (1970) ja kolme hopeaa.

Ulvilan Pesä-Veikot ry:n tehtävänä on hoitaa seuran yleiset hallinnolliset tehtävät ja toimia yhteystyöelimenä yhteiskuntaan, järjestöihin ja erityisesti Ulvilan kaupunkiin päin liikuntaolojen, liikuntaharrasteiden ja erityisesti pesäpallo-olosuhteiden kehittämiseksi Ulvilassa. UP-V ry:n johtokunta koostuu kulloinkin valituista henkilöistä, henkilömäärän ollessa viidestä kahdeksaan (5-8). Johtokunta valitaan seuran vuosikokouksessa syksyisin. Toimikausi on pesäpallokauden mukaisesti kuluvan vuoden lokakuusta seuraavan vuoden syyskuuhun ja valinnat tehdään seuran vuosikokouksessa syksyisin. Jäsenet valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja puheenjohtaja vuodeksi kerrallaan. UP-V ry:n johtokunnassa tulee olla kahdesta neljään (2-4) edustajaa sekä mies- että juniorijaostosta. 

Seuraorganisaatio koostuu seurasta, miesjaostosta ja juniorijaostosta. Seuralla on osa-aikaisena palkattuna henkilönä kirjanpidosta vastaava rahastonhoitaja. Seuran viestinnästä vastaa johtokunnasta erikseen nimetty viestintävastaava. Miesjaoston alla toimii miesten edustusjoukkue, A-pojat sekä markkinointi ja Tyky-toiminta. Juniorijaoston alla toimii kaikki seuran poika- ja tyttöjuniorijoukkueet, Taaperopesis, Kirppupesis, harrastepesis, jossa mukana pesiskoulut sekä kuntopesis, miesten ja naisten maakuntasarja, Lokkilajikoulu, tuomaritoiminta sekä erilaiset leirit ja lajipäivät.

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

   
Kannustaja-yhteistyö vuonna 2017

Koppaa Kylät

Ajankohtaista


Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2017
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet