X
VS

D11-pojat

D11-pojat

Joukkue

Ulvilan Pesä-Veikkojen D11 pojat


UPV D11-pojat (C) Mauri Määttänen

Me olemme innokas ja energinen joukkue, joka koostuu pääosin vuonna 2011 syntyneistä nuorista miehistä, joilla on intohimo pesäpalloon.

Joukkueessamme on 11 loistavaa pelaajaa, jotka ovat valmiita näyttämään taitonsa kentällä:

Eino Aaltonen, Eevertti Ajanko, Ivan Hindikainen, Jalmari Kiili, Jankke Myllymaa, Pekka Oikarinen, Evert Rosenqvist, Lenni Suonperä, Teemu Tamminen, Samuel Tommila, Lauri Vainio.

 

 

Harjoittelumme:

Panostamme kovasti harjoitteluun, sillä tiedämme sen olevan avain menestykseen kentällä. Harjoittelemme ahkerasti 3-4 kertaa viikossa, sekä itsenäisesti omana joukkueena että yhteistyössä muiden ikäluokkien kanssa.

Yhteistyö E-ikäisten ja D10 poikien kanssa on meille tärkeää. Teemme tiivistä yhteistyötä näiden joukkueiden kanssa niin harjoituksissa kuin peleissäkin.

Tämä mahdollistaa meille monipuolisen harjoittelun ja antaa jokaiselle pojalle tilaisuuden pelata kahta sarjaa, mikä tukee heidän kehittymistään pelaajina.

 

 

Valmennus ja johto:

Valmennuksestamme vastaavat omistautuneet valmentajat Jesse Lehesvuori, Anni Huhtanen, Silja Aaltonen ja Janne Suonperä, jotka ovat sitoutuneet kehittämään taitojamme ja luomaan vahvan joukkuehengen.

Joukkueen johdossa toimivat perheyritystyylisesti Heli ja Janne Suonperä. Rahastonhoitajamme Mervi Vainio pitää huolta varoistamme, ja talkoovastaavana toimii Taina Saari, joka varmistaa, että yhteistyömme sujuu mutkattomasti, varainhankintaa puolestaan koordinoi Mervi Myllymaa.


Mervi, Heli, Janne, Jesse ja Silja (C) Mauri Määttänen

 

Kesän haasteet:

Kesällä meillä on jännittäviä haasteita edessämme!

Osallistumme D-poikien eteläiseen kilpasarjaan sekä läntiseen pelisarjaan, jotta voimme kehittyä pelaajina ja varmistaa seuran tavoitteen mukaisen pelaajapolun.

Lisäksi osallistumme Valtakunnalliselle leirille Oulussa, Läntisen alueen alueleirille Seinäjoella ja Eteläisen alueen alueleirille Tampereella.

Nämä leirit tarjoavat meille mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä pelaajina ja tietysti pitää hauskaa yhdessä!

Olemme valmiita tekemään töitä tavoitteidemme eteen ja nauttimaan matkasta yhdessä kohti pesäpallon huippua!

 

 

 

Ota meihin yhteyttä:

Vastuuvalmentaja:

  Jesse Lehesvuori, p. 040 8160 680,  jesselehesvuori96 (ät) gmail [piste] com

Joukkueenjohtajat:

  Heli Suonperä, p. 040, 5501 769, h [piste] suonpera (ät) gmail [piste] com

  Janne Suonperä, p. 040 5279 459, janne [piste] suonpera (ät) gmail [piste] com

 

 

 

Seuraa meidän matkaa sometileillä:

Instagram: https://www.instagram.com/upv_d11pojat/#

Youtube: https://www.youtube.com/@UpvJuniorit