X
VS

Toiminta ja tavoitteet

MISSIO, VISIO JA ARVOT

MISSIO: Seuran tarkoituksena on edistää ihmisten liikkumista ja hyvinvointia tarjoten kaiken ikäisille mahdollisuuksia harrastaa eritasoista pesäpalloa ja siihen liittyvää toimintaa niin kilpailu- kuin harrastemielessä. Seura on lasten kasvatuksen tukena ja tarjoaa kaikille mahdollisuuden olla osana yhteisöä tarjoten muun muassa elämyksiä tapahtumien muodossa. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden kouluttautua pesäpallon eri osa-alueilla.
VISIO: UPV on tavoitteellinen, yhteisöllinen ja positiivisen ilmapiirin omaava huippupesisseura, joka mahdollistaa harraste- ja kilpaurheilupolut jokaiselle harrastajalle.

PÄÄTEHTÄVÄT JA ARVOT:

1.) Tukea lasten ja nuorten kasvua pesäpallon avulla lajin kasvatusidean mukaisesti itsenäisiin ja vastuullisiin valintoihin.
2.) Tuottaa elämyksiä ja mukavia kohtaamispaikkoja.
3.) Luoda valmiudet kehittyä pesäpallossa ja seuratoiminnassa.

  • PERHEAJATTELU - UPV tarjoaa harrastuksen jokaiselle perheenjäsenelle vauvasta vaariin. Meillä voi harrastaa pesistä ja toimia erilaisissa talkootehtävissä.
  • TAVOITTEELLISUUS - UPV on kilpailu- ja harrasteurheiluseura. Tavoitteenamme on kasvattaa huippu-urheilijoita, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden harrastaa.
  • VASTUULLISUUS - UPV:ssä pidetään huolta toisistamme ja toimintaympäristöstämme. Seura toimii kasvattajana perheen ja koulun ohella. Osallistumme aktiivisesti Ulvilan kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneidemme toimintaan.
  • YHTEISÖLLISYYS - UPV:ssä seura olemme me. Puhallamme yhteen hiileen ja meillä on hauskaa hyvässä seurassa. Yhteisillä tapahtumilla ja avoimuudella parannamme yhteisöllisyyttä.

UPV:n toimintakäsikirja

Ulvilan Pesä-Veikot haluaa vahvistaa ja kehittää toimintojaan jatkuvasti. Vuosien saatossa erilaiset toimintatavat ovat vakiintuneet käytännöiksi, joita noudatetaan seuratyötä tehdessä. Usein nämä toiminnot ovat tiettyjen henkilöiden osaamisen ja muistin varassa. Toiminnot ovat myös muodostuneet olosuhteiden pakosta tiettyjen henkilöiden ”näköisiksi”. Koska Ulvilan Pesä-Veikkojen toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja uudenlaisia vaatimuksia syntyy, pitää jatkuvan kehityksen pystyä vastaamaan kolmeen merkittävään haasteeseen:

A) Olemassa olevan tiedon hyödyntäminen, tallentaminen ja siirtäminen kaikkien seurahenkilöiden käyttöön.
B) Olemassa olevien toimintojen kriittinen tarkastelu jatkuvan kehittymisen mahdollistamiseksi.
C) Uusien ajatusten, ideoiden ja innovaatioiden tuominen seurantoimintaan.

UPV:n toimintakäsikirjasta löytyvät seuratoiminnan eri osa-alueet dokumentoituna. Toimintakäsikirja on tulosta Kärkietenijät -hankkeesta, johon UPV osallistui muutama vuosi sitten. Tämä käsikirja on tarkoitettu kaikille seuratoiminnassa mukana oleville henkilöille, ja sen avulla voi tutustua monipuolisesti pesäpalloseura Ulvilan Pesä-Veikkojen toimintaan. Toisaalta toimintakäsikirja on myös tarkoitettu muokattavaksi jakehitettäväksi siten, että se on ajan tasalla nykymaailman jatkuvan myllerryksen keskellä. Toimintakäsikirjan edelleen kehittäjien on muistettava vaalia perinteitä sekä UPV:n johtoajatusta, jonka mukaisesti UPV mahdollistaa lasten- ja nuorten turvallisen liikunnan terveitä elämäntapoja korostaen. Seuran on kyettävä tarjoamaan myös tulevaisuudessa yhteisöllisiä palveluita UPV:n strategian ”Kaikille pesistä yhdessä” mukaisesti. Käsikirja löytyy täältä.

UPV julkaisee myös joka kausi toimintasuunnitelman, jossa kerrotaan tarkemmin tavoitteista ja tulevan kauden toiminnasta. Kauden 2024 toimintasuunnitelma löytyy täältä

UPV:N VUOSIKELLOT

UPV:lle laadittiin vuosikellot 2020 opinnäytetyön yhteydessä. Johtokunnalle, juniorijaostolle, edustukselle, LumiLokki-leirille ja viestinnälle löytyvät omat vuosikellonsa. Tästä löytyy yleinen vuosikello ja toimijoiden Google Drive-kansiosta tarkemmat vuosikellot jokaiselle taholle. Viestinnän vuosikello löytyy Viestintä-sivulta. 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Heinäkuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
123452-00-2
892-01112132-1
15161718192021
2218:002418:002615:0028
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet