X
VS

F-tytöt

F-tytöt

Joukkue

(C) Kuvaverkko Oy

Kaudella 2017 F-tytöt koostuvat vuosina 2007 ja 2008 syntyneistä tytöistä. Joukkueeseen mahtuu mukaan uusia tyttöjä, joten tervetuloa tutustumaan pesäpallon saloihin ja luomaan uusia kaverisuhteita.

Pelaamme Länsi-Suomen aluesarjaa yhdistelmäjoukkueella Kankaanpään MailaJunioreiden F-tyttöjen kanssa. Osallistuimme Etenee-alueleirille Seinäjoella ja olimme myös valtakunnallisella Naperoleirillä Haminassa. Osallistumme myös Länsi-Suomen aluesarjassa E-tyttöjen alempaan loppusarjaan.

Harjoitusajat:

Ma ja To klo 16.30 - 18.00 Koulukeskuksen kentällä

Nimenhuudosta näkee joukkueen seuraavan tapahtuman: up-vtytot-07.nimenhuuto.com

Varustus harjoituksiin: juomapullo, lenkkarit tai jos mahdollista niin piikkarit, kypärä ja lisäksi oma räpylä ja maila, jos mahdollista. Lämmin kerrospukeutuminen, josta voi tarpeen mukaan vähentää kerroksia.

Valmentajat:
Saija Peltomaa
Johanna Rastas-Tuominen

Ida-Maria Kolehmainen, apuvalmentaja
Verna Myllymaa, apuvalmentaja

 

Tiedustelut:
Joukkueenjohtaja Aila Junnikkala, p. 040 509 6486 (iltaisin), aila.junnikkala@gmail.com

Ilmoittautumiset sekä tiedustelut:
Mukaan joukkueeseen voi ilmoittautua paikan päällä harjoituksissa tai ottamalla yhteyttä yllä oleviin henkilöihin.

 

 

NAPEROLEIRIN KUULUMISIA

 

Osallistuimme valtakunnalliselle Naperoleirille yhdistelmäjoukkueena Kankaanpään Mailajunioreiden F-tyttöjen kanssa. Leiri järjestettiin Haminassa 30.7. – 3.8.2017.

Tytöt lähtivät leirille innostuneen jännittyneenä. Vaikka aiempaa leirikokemusta oli alueleireiltä, nyt mentiin pidemmälle ja pidemmäksi aikaa. Luvassa oli paljon pelejä, yhdessäoloa ja leiridiscokin. Ensimmäisenä päivänä ei ollut vielä omia pelejä mutta pääsimme katsomaan miesten Ykköspesistä. Kyseessä oli Haminan Palloilijoiden ja Puijon Pesiksen välinen ottelu, joka päättyi 2-0 kotijoukkueen eduksi. Ottelun tauolla oli Naperoleirin avajaiset.

Majoituskoulumme oli lähes uusi, vain kolme vuotta sitten valmistunut Vehkalahden koulu ja kaikki ruokailut olivat samoissa tiloissa. Leirillä ei siis mennyt turhaa aikaa siirtymisiin, sillä kaikki kentät sijaitsivat viiden kilometrin säteellä. Tosin tyttöjä eivät matkat haitanneet, kunhan vain Antti Tuisku tai Robin soi autossa.

Ensimmäisen hyvin nukutun yön jälkeen joukkue lähti reippain mielin ensimmäiseen peliin, jonka hävisimme niukasti 11-13 Virkiälle. Siitä oli hyvä ponnistaa toiseen peliin, jossa otimme 15-13 voiton JoMa:sta. Päivän kolmas ja viimeinen peli päättyi tasapeliin 11-11 yhdistelmäjoukkuetta PattU-OuHU vastaan. Päivän aikana kohdattiin majoituskoululla myös Toni Kohonen ja yhteiskuvaan ei tyttöjä tarvinnut erikseen käskeä.

Toisena pelipäivänä oli taas kolme peliä, joista kaksi hävisimme, ensin PattU Jr07:lle 13-15 ja Ruopi Ft:lle 11-6. Kolmannessa pelissä KöLa kaatui 21-9.

Kolmantena päivänä taivas aukeni kunnolla ja aamun peli jouduttiin keskeyttämään ensimmäisen vuoroparin jälkeen, kun syöttötuomari ei enää nähnyt kentän rajoja, mailakin alkoi lipsua käsissä ja lukkari seisoi nilkkoja myöden lammikossa. Peli päättyi MyVe:n eduksi 0-6. Uimahallilla vietetyn lämmittelyuinnin jälkeen oli mukava voittaa Puhti lukemin 4-9, kun sadekin oli jo lakannut.

Kaikki pelit olivat hyviä, välillä vain vastustaja oli parempi. Leirin ehkä paras ja mieleenpainuvin peli oli viimeisen leiripäivän ainut peli. Lähdimme viimeiseen tasoittavaan vuoroon tappiolukemista 2-9. Tässä vuorossa UP-V/MJ tytöt näyttivät, miten pesäpalloa pelataan ja iskivät 16 juoksua lisää. Roihu kaatui lukemiin 18-9. Siitä oli hyvä suunnata läheiseen kauppakeskukseen päätösjätskeille.

Leiri oli kaikille hieno kokemus. Saatiin pelata pesäpalloa ja mikä mukavinta, vastassa oli tuntemattomia joukkueita ympäri Suomea. Erityiskivan lisän peleihin toi katsomo, jossa pelaajiemme vanhemmat huusivat kannustushuutoja peittäen välillä pelijohdon äänenkin. Oliko tämä pelaajista kivaa, sitä ei tiedä mutta kiva oli olla huutamassa. Leiri oli hyvin organisoitu, joten pelien ja ruokailuiden välillä jäi aikaa muuhunkin yhdessäoloon. Ehdimme käymään neljä kertaa uimassakin, kaksi kertaa meressä ja kaksi kertaa uimahallissa. Tytöillä oli leirillä mahtava joukkuehenki, kaikki tsemppasivat toisiaan ja kaverista pidettiin huolta. Kiitos hyvästä leiristä kuuluu ennekaikkea tytöille mutta myös valmentajat ja muut mukana olleet vastuunkantajat ansaitsevat kiitokset. Kiitos myös leiriorganisaatiolle hyvistä järjestelyistä.

Ensimmäiseen peliin lähdössä

UP-V/MJ F-tytöt lähdössä ensimmäiseen peliin. Naperoleirillä pelattiin Kankaanpään puvuissa.

Toni Kohonen kohdattu

Leirifiilis

Edellinen ottelu - F-tytöt

Seuraava ottelu - F-tytöt

Tulevat ottelut - F-tytöt

Kalenteri - F-tytöt

Elokuu 2017
MaTiKeToPeLaSu
123456
780-210111213
14152-02-0181920
2118:0018:002418:002627
18:0018:003031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu