X
VS

Vuoden seuratyöntekijä 2017

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry. palkitsee vuosittain kuntakohtaisesti vuoden seuratyöntekijän. Kaikkiaan yli 850 urheiluseurojen vapaaehtoistyöntekijää on tullut nimetyksi ja palkituksi vuoden seuratyöntekijänä. Ulvilan kaupunki on vuodesta 2014 alkaen palkinnut liikuntaseuroissa toimivien henkilöiden parista vuoden seuratyöntekijän. UP-V on nimennyt joka vuosi oman ehdokkaansa ja mikä olikaan paras päätös juhlavuodelle kuin se, että uupeeveeläinen palkittiin Vuoden seuratyöntekijäksi 2017. Satakunnan Urheilugaalassa palkittiin lauantaina 10.2.2018 Satakunnan parhaita urheilun saralla. Cygnaeuksen juhlapalvelukeskuksessa Ulvilan Pesä-Veikkojen Mari Timgren palkittiin Ulvilan kaupungin Vuoden seuratyöntekijänä 2017. "Tunnustukseksi liikunnan ja urheilun hyväksi tekemästänne arvokkasta työstä Ulvilan kaupunki yhdessä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa nimeää teidät Mari Timgren Vuoden seuratyöntekijäksi 2017. Porissa 10.2.2018."

Koska on absurdia kirjoittaa itsestään kolmannessa persoonassa, kirjoitan tämän uutisen tästä lähtien minämuodossa. UP-V täytti kunniakkaat 60 vuotta vuonna 2017 ja vuosi on ollut kiireinen monella saralla.  Miten päädyin Ulvilan Pesä-Veikkoihin, jossa olen aloittanut kuudennen kauteni? Palataan vuoden 2013 helmikuuhun, tarkemmin sanottuna ystävänpäivään. Olin jo pitkään halunnut palata takaisin pesäpallokentille loukkaantumisen jälkeen ja aikani netissä surffailtuani päädyin UP-V:n nettisivuille. Siellä kerrottiin, että naisten joukkueeseen kaivattiin pelaajia, joten otin puhelimen käteeni ja soitin Leena Kulmalalle. Leena oli ensimmäinen uupeeveeläinen, johon tutustuin. Häneltä olen oppinut paljon pesäpallon seuratoiminnasta ja lopulta jatkoin Leenan jalanjälkiä, kun rupesin naisten joukkueenjohtajaksi ja rahastonhoitajaksi. Leenalta olen aina saanut apua ja neuvoja, kun niitä olen tarvinnut. Ensimmäisellä kaudella vain pelasin sekä toimin edustusjoukkueen ja A-poikien peleissä kirjurina. Kirjurin homma oli ihan uutta, mutta siitäkin tuli vakiintunut toimeni seurassa.

Toisena kautena mukaan tuli valmentaminen sekä tuomarihommat. Molempiin päädyin Jarkko Pokelan pienoisella painostuksella, mutta hyödyllisä hommia ovat molemmat. Kolmannella kaudella liityin mukaan johtokuntaan sekä minusta tuli seuran viestintä- ja tuomarivastaava. Viestinnän uudistaminen oli tuon kauden suurin ponnistus. Nettisivut ja kaikki mahdollinen viestintäjuttu laitettiin uusiksi. Erno Kulmalan ja Timo Lammisen ansiosta seuran nettisivut saatiin uuteen kuosiin ja paljon hyvää palautetta uusimisesta saatiin. Neljäs ja viides kausi mentiin aika lailla samoilla tehtävillä. Kuluvalla kaudella tehtävälistaan lisättiin juniorijaoston puheenjohtajuus, joka on melko aikaavievää puuhaa. 

Kuluneiden vuosien aikana olen tavannut monia ihmisiä, joiden toiminnasta ja asenteesta voidaan ottaa mallia. Yksi heistä on Mika Mikola, joka tuntee kaikki pesisihmiset nimeltä. Pakko myöntää, mutta en ikinä ollut kuullut hänestä, vaikka hänen aikaansaannoksistaan saadaan nauttia pesäpallossa todella paljon. Mikalla on yksi suurimmista, ellei suurin pesissydän ja häneltä olen saanut oppia paljon. Aikaisemmin mainitsemani Leena Kulmalalalla on myös suuri pesissydän, kuten myös Asko Mansikkamäellä, joka vuodesta toiseen tekee arvokasta työtä UP-V:n edustusjoukkueen eteen. Tätä kirjoittaessani on myös pakko mainita Mira Sillanpää-Kleemola ja Minna Vepsä, ämmäkoplan kaksi muuta osapuolta. Leikkimielisesti meitä kutsutaan ämmiksi, sillä nimemme alkavat M-kirjaimella ja meillä on myös oma logomme. Mira ja Minna ovat olleet suurena tukena viime vuosina, mutta erityisesti viime kaudella, kun tehtävää riitti. Sydämestäni kiitän heitä kahta kaikesta tuesta ja avusta.

On kunnia vastaanottaa tämä palkinto, joka on myönnetty UP-V:n 60-vuotisjuhlavuoden aikana tehdystä työstä. Tämä palkinto on osoitus siitä, että seuramme kehittyy oikeaan suuntaan ja Ulvilan kaupunki on suuressa roolissa tässä kehityksessä. Kiitos kaikille, joiden kanssa olen vuosien aikana saanut tehdä yhteistyötä. Pidetään hauskaa hyvässä seurassa.

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Kesäkuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
12
32-050-271-29
1011121-2142-016
171818:0020212223
2418:002627282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet