X
VS

Vielä oli jäljellä pari leiriä

Ukkospäiviä ja auringonpaistetta Nuorisoleirillä

Kesän viimeinen valtakunnallinen leiri päättyi viime perjantaina Seinäjoella, jossa UP-V:tä edusti C-tytöt ja -pojat. Viikon aikana joukkueet pelasivat 10-11 peliä niin aurinkoisessa kuin sateisessa kelissä. 

Poikien pelisarjassa pelasi kaiken kaikkiaan 22 joukkuetta. UP-V:n C-poikien leiri alkoi hyvin, kun neljän ensimmäisen pelin jälkeen voittoja kertyi kolme kappaletta. Vastustajat kuitenkin kovenivat loppua kohden, joten pojat päätyivät pelaamaan sijoista 13-14. Haminan pojat olivat sijoitusottelussa parempia lukemin 3-0, joten UP-V:n poikien lopullinen sijoitus leirillä oli 14. Joukkueesta Lännen pelisarjan joukkueeseen valittiin Eemeli Pitkäranta, joka valittiin myös joukkueen tsempparipelaajaksi. 


Eemeli Pitkäranta Itä-Länsi -ottelun jälkeen (Kuva: Pasi Pitkäranta)

UP-V:n C-tytöt pelasivat myös pelisarjassa. Alkupelit olivat haastavia, mutta voittojakin saatiin Joensuusta ja Tampereen tytöistä. Tiukkojen taisteluiden jälkeen tytöt sijoittuivat pelisarjassa sijalle 27. Myös C-tytöistä oli edustus arvo-ottelussa, kun naisten joukkueessakin pelaava Elsi Ventelä valittiin Lännen joukkueeseen. Tyttöjen joukkueen tsempparipelaajaksi valittiin Mai-Neea Aalto.


Elsi Ventelä valmentajiensa kanssa yhteiskuvassa Itä-Länsi -ottelun jälkeen (Kuva: Sari Ventelä)

Iloisen mielen pienpesisleiri Peurungalla

UP-V:n 08- ja Pomarkun poikien yhteysjoukkue, joka tunnetaan myös nimellä UlPo, viettivät viime viikonlopun Peurungan pienpesisleirillä. Normaalisti leiristä poiketen joukkueet majoittuvat kylpylähotelissa. Leiripassiin sisältyi siis allasosaston käyttö koko leirin ajan! Ruokaa riitti, kylpylässä vietettiin paljon aikaa, ilmat suosivat ja kaverit pitivät seuraa. Laji on mahtava ja yhtä isoa joukkuetta ovat kaikki pelaajat perheineen. Joukkueen tsemppipelaajapalkinnon sai Eetu Vainio.


Tsemppipelaaja Eetu Vainio

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet