X
VS

UPV lähtee kauteen 2021 uudistetulla joukkueella

UPV:n edustusjoukkue palaa välivuoden jälkeen tositoimiin. Joukkueen rungon muodostavat kokeneet UPV kasvatit Jesse Jokela, Risto Kiviharju, Petri Kulmala ja Rami Mäkinen. Lautasen herran paikan on ottanut nuori ja lupaava Aleksi Vainio. Eurajoelta joukkueeseen on saatu kiinnitettyä Lauri Kuronen ja Tomi Turpela. Hyvinkään Tahkon kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä joukkueeseen on kiinnitetty myös Jere Harjuvaara ja Luukas Levänen. Uusimpana tulokkaana Hyvinkäältä saapuu Matias Kauppinen, jonka tavoitteena on kesällä olla johtava pelaaja ja se, joka pystyy ratkaisemaan pelin. Tavoitteen täyttyminen vaatii sitä, että Kauppinen ottaa steppejä eteenpäin sekä sisä- että ulkopelissä.
 
Lisäksi joukkueeseen on nostettu try out -ryhmästä UPV:n omat kasvatit Ville Lindfors ja Nico Vihervaara. Juniorisopimukset on tehty myös kuuden oman juniorin kanssa. Kaksivuotiset sopimukset allekirjoittivat Veikka Kurppa, Eemil Lepomäki, Eero Lepomäki, Valtteri Liikamaa, Eemeli Pitkäranta ja Aaro Vepsä. Näille kuudelle tärkeää pelikokemusta lähdetään hakemaan Eurajoen Veikkojen kanssa tehdyn farmisopimuksen avulla, jolloin pojat pääsevät pelaamaan suomensarjan pelejä.
 
Joukkueen tavoitteena on päästä neljän parhaan joukkoon runkosarjassa. Ykköspesiksen sarjajärjestelmän mukaisesti neljä parasta jatkavat ylempiin jatkopeleihin. Tavoitteen saavuttaminen vaatii onnistumisia monipuolisesti koko joukkueelta. Pelinjohtaja Tarmon mukaan tämän mahdollistaa se, että joukkue saa laadukkaan ykkös- ja kakkoskärjen, ja molempia hyödynnetään. Joukkueessa harjoittelevat junioripelaajat ovat saaneet haistella edustuksen ilmapiiriä syksystä lähtien. Osa junioreista lunastaa paikan edustusjoukkueessa, jossa pelaavat joko koko kauden tai aika ajoin tilanteesta riippuen. Tavoitteena on menestyä ja kasvattaa samalla tulevia UPV-tähtiä, joita ovat esimerkiksi Veikka Kurppa ja Valtteri Liikamaa.
 
UPV pelaa tänään virallisen sarjapelinsä pitkään aikaan. Satakunnan Kansa on jälleen kerran joukkueen matkassa mukana niin koti- kuin vieraspeleissä, ja striimaa ottelut livenä tilaajille. Jos et ole vielä Satakunnan Kansan tilaaja, niin voit tutustua lehteen kuukauden ajan yhdellä eurolla.
 

Edustus on valmis kauteen 2021 (Kuva: Krista Kulmala)
 
 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Toukokuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
1516170-2192021
22231-2s25262-1k28
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet