X
VS

UPV koronainfo 2

Ohessa Ulvilan Pesä-Veikot ry:n virallinen tiedote koronavirukseen liittyen. 
 
***
Yhteisharjoitukset
UPV:n johtokunta on arvioinut keskiviikkona 18.3. tilannetta uudelleen ja päättänyt perua kaikki seuran yhteisharjoitukset ja joukkueiden yhteistoiminnan toistaiseksi. 
 
Ulvilan kaupungilta (puhelinkeskustelu Markku Nevalan kanssa 19.3.2020) on tullut myös tieto, että Ulvilan Automaatio Areenalla ei saa järjestää harjoituksia, kunnes toisin on kerrottu. Tämän vuoksi areenan pikkuportti pysyy teljettynä ja joukkueet eivät saa pääportista mennä areenalle, vaikka heillä olisikin avaimet portin lukkoon. 
 
Elämme haastavia aikoja ja yhteisharjoituskielto voi jatkua pitkään. Liikunnan ja urheilun harrastamisessa on huomioitava, että julkiset kokoontumiset on rajoitettu kymmeneen henkilöön. Lisäksi suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Kannustamme uusin toimintatapoihin ja luoviin ratkaisuihin. Suosittelemme omatoimista liikuntaa huomioiden viranomaisten asettamat rajoitteet. Valmentajat voivat antaa ohjeita kotiharjoitteluun tai järjestää harjoituksen etäohjauksessa. Luonnossa tapahtuva liikkuminen tarjoaa monia mahdollisuuksia. Perttu Hautalan blogissa on esimerkkejä omatoimiselle etätreenijaksolle, josta voi katsoa omalle joukkueelleen sopivia harjoitteita https://perttuhautalablog.wordpress.com/ Kannustakaa ja kehottakaa pelaajia omatoimiseen harjoitteluun. 
 
Pelaajamaksut
Salivuorojen peruuntumisen vuoksi salimaksuja (Sataedu, lukio, yläaste, Vanhakylä, Friitala ja Momentum) ei laskuteta seuralta loppukevään ajalta. Arvioitu säästö on 20 €/pelaaja. Juniorijaosto hyvittää halukkaille junioreille ja aikuispelaajille summan huhtikuun pelaajamaksuerästä, josta voi vähentää 20 euroa. Maksamalla koko erän tuette junioritoimintaa. 
 
Jos pelaajamaksu on maksettu kokonaan ja pelaaja haluaa hyvityksen maksusta, niin ilmoita asiasta joukkueenjohtajalle tilinumeroineen. Joukkueenjohtaja palauttaa maksun joukkueen tililtä, jos sitä ei ole vielä tilitetty juniorijaostolle. Muuten hän välittää viestin seuran taloudenhoitajalle, joka palauttaa juniorijaoston tililtä pelaajalle 20 euroa. 
 
Kilpailutoiminta kaudella 2020
Liiton tiedotteen mukaan näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa kilpailutoiminnan järjestäminen vaatii järjestelmällisyyttä ja loogisuutta. Meidän on seurattava viranomaistiedotteita ja suhteutettava toiminta annettuihin määräyksiin ja suosituksiin. Tavoitteena on järjestää kaudella 2020 toimivat sarjat kaikilla sarjatasoilla, vaikka joudutaan mahdollisesti tekemään muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin. Liitto kohdentaa resursseja työntekemiseen riittävästi, jotta voi tehdä kokonaisvaltaisesti toimivat sarjajärjestelmät ja otteluohjelmat Pesäpalloliiton alaisiin sarjoihin.
 
Tiedot sarjojen järjestämisestä
  • Ykköspesis: sarja alkaa 1.6.2020 (tiedotettu tänään 20.3.)
  • Maakuntasarjat, C-ikäisten SM-karsinta ja aluesarjat: muutostarpeiden arviointi viikolla 13
  • Junnupalaveri Pomarkussa 4.4. on peruttu. Mikäli tilaisuus järjestetään myöhemmin keväällä, läntinen alue tiedottaa asiasta erikseen
  • Kaikkien sarjojen otteluohjelmiin liittyvät toimenpiteet, kuten ottelusiirrot ja aluesarjojen otteluohjelmien sopimiset, keskeytetään, kunnes päätökset sarjojen sarjajärjestelmien ja otteluohjelmien mahdollisista muutoksista on tehty.
Muistutus
Jos pelaajalla, toimijalla tai heidän lähipiirissään olevalla todetaan oireita tai tartunta, toivomme, että asiasta ilmoitetaan mahdollisimman pian joukkueenjohtajalle, joka ilmoittaa asiasta seuran puheenjohtajalle tai juniorijaoston puheenjohtajalle. 
 
Lisätietoja
Jussi Väkiparta, UPV ry:n puheenjohtaja
044 786 8315
jussi [piste] vakiparta (ät) k-rauta [piste] fi
 
Mari Timgren, UPV:n viestintävastaava ja juniorijaoston puheenjohtaja
050 468 2311
mari [piste] timgren (ät) hotmail [piste] fi
 
Lähteet:
Suomen Pesäpalloliiton www-sivut
Olympiakomitean www-sivut

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2022
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet