X
VS

UP-V:n seurakoordinaattori aloitti työnsä tänään

Ei tainnut nuori Eeva Tuomela (os. Peltomäki) 80-luvulla tietää, että jonain päivänä hän palaisi takaisin Ulvilan Pesä-Veikkoihin, ei pelaajana eikä valmentajana vaan seurakoordinaattorina. Eeva aloitti työt tänään joulukuun ensimmäisenä päivänä. Prosessi uuden seurakoordinaattorin saamiseksi on ollut pitkä, mutta nyt reilun vuoden jälkeen UP-V:n toimistolla on elämää myös päiväsaikoihin.

Pesäpallo ei tosiaankaan ole vieras laji Eevalle, sillä hänellä on takanaan monta vuotta lajin parissa: “Pesiksen aloitin yläkouluun menokesänä. Ulvilassa pelasin D-, C- ja B-ikäisenä sekä maakkaria ja suomaria. Monesti useassa sarjassa samaan aikaan. B-ikäisenä vuonna 1988 pelasin naisten SM-sarjassa.” Eeva siirtyi Pesäkarhuihin kaudella 1989, jolloin pelasi sekä Ykköstä että Supersarjaa. Ulvilaan hän palasi takaisin kausiksi 1994-1997 ja pelasi Ykkösessä ja maakkarissa. Eeva toimi myös valmentajana tenavissa ja D-ikäisissä sekä pesiskouluissa ja Hippoleireillä ohjaajana. Hän toimi myös tuomarina useampana vuotena.

Helsingissä syntynyt Eeva muutti jo parin kuukauden ikäisenä Poriin, jossa asui ensimmäiset kymmenen vuotta, kunnes muutti Ulvilaan. Muuallakin on tullut pyörittyä, mutta nyt hän asuu perheensä kanssa Ulvilassa. Eeva harrastaa puutarhanhoito, luonnossa liikkumista, purjehdusta ja laskettelua. Lisäksi hän on mukana UP-V:n C-tyttöjen joukkueessa, jossa pelaa hänen kaksi tytärtään.  

Rempseällä ja puheliaalla Eevalla on jo odotuksia tulevasta työstään: “Odotan monipuolista tekemistä kansallispelimme parissa sekä lajin ja seuratoiminnan kehittämisessä mukanaolemista.” Eeva toivottaakin kaikki tervetulleeksi UP-V:n toimistolle: “Tervetuloa pistäytymään toimistolle vaihtamaan kuulumisia ja tietysti antamaan vinkkejä ja kehitysehdotuksia ulvilalaisen pesäpallon hyväksi”.

Eevan tavoittaa toimistolta pääosin päiväsaikaan, mutta kannattaa viestitellä etukäteen varmuuden vuoksi. Hänet tavoittaa numerosta 044 538 8987 ja sähköpostitse osoitteesta toimisto (ät) ulvilanpesa-veikot [piste] fi

Tervetuloa Eeva jälleen takaisin seuraamme!


Eeva on aikoinaan vetänyt mm. D-tyttöjä

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet