X
VS

Tenavat leireilivät ensin Sotkamossa

Pesiskauden odotetuin kuukausi on meneillään, kun valtakunnalliset leirit pidetään heinäkuussa. Tenavat eli E-ikäiset leireilivät ensimmäisenä viime viikolla Sotkamon Tenavaleirillä. Siellä UP-V:n E-pojat edustivat seuraamme poikien kilpasarjassa. Tyttöjoukkueita leirillä oli 57 ja poikajoukkueitta myös 57. Tyttöjen kilpasarjan mitalikolmikko oli Fera 1, Pesäkarhut 05 ja Sotkamon Jymy. Pojissa mitalit voittivat Manse PP 05, KaMa 05 ja Seinäjoki 05 mustat.

Pojat aloittivat leiriurakkansa A-lohkossa, jossa pelasivat myös Kouvola, Jyväskylän Kiri Blue, Hämeenlinnan Pallo-Kerho, Sotkamon Jymy violetti ja Vimpelin Veto 06. UP-V voitti ensimmäisessä pelissään Hämeenlinnan lukemin 6-9, mutta hävisivät valitettavasti neljä muuta peliään. Pelit jatkuivat K-lohkossa, jossa pelasivat Simon Kiri, Koskenkorvan Urheilijat sekä KaMa 06. Simo ja Koskenkorva kaatuivat suvereenisti, mutta KaMalle hävittiin.

Seuraavaksi pojat kohtasivat ristikkäisottelussa uudelleen Vimpelin Vedon 06-joukkueen, joka tällä kertaa voitettiin lukemin 15-2. Voiton myötä pojat pelasivat sijoituksista 17-18 Koskenkorvaa vastaan. Tiukka ottelu päättyi lopulta ulvilalaisille lukemin 7-5 ja poikien lopullinen sijoitus leirillä oli 17.

Leirillä ei pelattu Itä-Länsi -arvo-otteluita rankan vesisateen vuoksi, joten näihin otteluihin valitut pelaajat, pelinjohtajat ja tuomarit palkittiin muistomitaleilla. UP-V:stä poikien kilpasarjan Lännen joukkueeseen valittiin Eemil Lepomäki. Samaisessa ottelussa kolmostuomarina olisi toiminut UP-V:n Eeli Hakala, joka D-ikäisenä oli tuomarileirillä Sotkamossa. UP-V:n tsempparina palkittiin Valtteri Liikamaa ja parhaana pelaajana Veikka Kurppa.

Paraikaan Turussa UP-V:n D-pojat ahertavat omalla leirillään, joka päättyy perjantaina. C-ikäiset aloittavat oman urakkansa ensi maanantaina Oulussa ja pienimmät pesäpalloilijat eli G- ja F-ikäiset 30.7. Haminassa.

E-poikien pelitulokset löytyvät täältä


Majoituskoulussa ollaan

Koppaa Kylät

Ajankohtaista


Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2017
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet