X
VS

Tahkon kanssa jatketaan yhteistyötä ja omia junioreita kiinnitetty rinkiin

UPV jatkaa yhteistyötä Hyvinkään Tahkon kanssa. Kaudella 2020 yhteistyö oli tarkoitus alkaa, mutta koronan vuoksi pidetty välivuosi siirsi yhteistyön aloitusta tulevalle kaudelle. Yhteistyöllä täydennetään Tahkon junioripelaajien pelaajapolkua ja tarjotaan mahdollisuutta kilpailulliseen ja laadukkaaseen toimintaan Ulvilan Pesä-Veikkojen Ykköspesisjoukkueessa. Yhteistyöllä mahdollistetaan se, että Ulvilan Pesä-Veikot saa joukkueeseensa motivoituneita ja lahjakkaita nuoria, jotka haluavat kehittyä. Tahkon kanssa on sovittu kahden pelaajan siirtymistä lokkilaumaan kaudeksi 2021. 

Toinen Tahkon pelaajista on 23-vuotias Jere Harjuvaara, joka aloitti pesiksen 7-vuotiaana Kinnarin Pesiksessä. D-ikäisenä Harjuvaara siirtyi Tahkoon, jossa on pelannut siitä lähtien. Aikuisten sarjoja hän on pelannut lainapelaajana muissa seuroissa. Harjuvaara on pelannut myös Riihimäellä, Jokioisissa, Pöytyällä ja Loimaalla. Harjuvaaran tavoitteena on olla sarjan parhaita vaihtajia, ja tuo joukkueeseen ainakin uusia vitsejä. Hän toivottaa fanit tervetulleeksi katsomoihin: “Tulkaahan kaikki katsomaan kesällä, miten uudet lokkipelaajat pärjää!” Tahkosta tuleva toinen pelaaja julkistetaan, kun saadaan sopimusasiat piakkoin kuntoon. 

Yksivuotisen sopimuksen on solminut myös 27-vuotias Lauri Kuronen, joka on Eurajoen Veikkojen kasvatti. Kuronen on pelannut myös Jokioisissa ja kaudella 2019 UPV:n edustusjoukkueessa. Pesiksen hän on aloittanut pesiskoulussa ja ensimmäiset viralliset pelit pelannut D-ikäisissä. C-ikävuosien jälkeen Kuronen on pelannut maakunta- ja suomisarjaa. Kuronen on talvikaudella keskittynyt reenamaan etukenttäpelaamista, ja tarkoituksena on vakiinnuttaa paikka ulkopelissä. Lisäksi tähtäimenä on pelata hyvä nousujohteinen kausi. Myös Kuronen lähettää terveiset faneille: “ Suurella innolla ootan tulevaa kautta, ja toivottavasti myös fanit! Yli vuoden jälkeen yleisössä riittää varmasti ääntä!”

Training campin kautta edustuksen try out -ryhmään nostettiin omia kasvatteja, joista Vihervaaran ja Lindforssin kautta solmittiin jo 2+1-vuotiset sopimukset. Jatkuvuuden kannalta päätettiin kiinnittää vielä lisää omia junioreita edustukseen. Vaikka vakituista pelipaikkaa ei täksi kaudeksi saisikaan, edustusjoukkueen mukana reenaaminen on askel eteenpäin pelaajapolussa. Kyseisille pelaajille on tarkoitus etsiä farmisopimuksen kautta mahdollisuutta pelata suomisarjaa tulevalla kaudella. UPV onkin kiinnittänyt seuraavat juniorit edustusjoukkueeseen kaksivuotisilla sopimuksilla: Veikka Kurppa, Eemil Lepomäki, Eero Lepomäki, Valtteri Liikamaa, Eemeli Pitkäranta ja Aaro Vepsä.

Jere Harjuvaara pelaa kauden 2021 UPV:n riveissä (C) Hyvinkään Tahko

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet