X
VS

Tämäkö metalliromua?

Kukahan on vienyt metallinkierrätyspisteeseen kuvassa näkyvää jätettä? Ei luulisi olevan vaikeaa erottaa metallia puusta, muovista, tekstiilistä tai muusta sellaisesta. Tämän täytyy olla jo tahallista! Kierrätyspisteessä on selkeä taulu, josta näkee, mitä lavalle saa viedä ja mitä ei. Myös netistä löytyy hyvät ohjeet.

Romun ei tarvitse kuitenkaan olla aivan pelkkää metallia. Riittää, kun romu sisältää pääasiassa metallia. Se ei kuitenkaan sovi, että lavalle viedään esim. sohva, jossa ainoat metalliset osat ovat niitit, joilla verhoilu on kiinnitetty. Kyllä jokaisen aikuisen pitäisi ymmärtää, mikä on metalliromua. Huomioikaa myös, että minkäänlaista kaatopaikkajätettä ei saa viedä lavalle eikä myöskään jättää lavan ulkopuolelle. Siinä on jo kyseessä ympäristörikos! 

Toivottavasti ei kukaan seuramme jäsenistä ole syyllistynyt metallinkierrätykseen kuulumattoman jätteen viemiseen lavalle tai lavan ulkopuolelle. Nimittäin tällainen toiminta vaikeuttaa UP-V:n ja Kuusakoski Oy:n välistä yhteistyötä ja aiheuttaa meille lisäksi ylimääräisiä kustannuksia. Epäselvissä tilanteissa kannatta pyytää lisäohjeita. Jatkakaamme siis metallien kierrättämistä! Näin vähennämme syntyvän jätteen määrää.

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Maaliskuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
121-0
45678910
11121314151-017
18192021222324
25262728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet