X
VS

Pyhäinpäivän sopimusuutisia

Ulvilan Pesä-Veikkojen edustusjoukkueen kokoaminen etenee jälleen. Tällä kertaa sopimuspapereihin nimensä laittoivat UP-V:n kasvatit Jesse Jokela ja Petri Kulmala sekä Pesäkarhujen kasvatti Santeri Stenroos. Jokela ja vanhempi Kulmala ovat toimineet joukkueen runkopelaajina jo kauan. Viime kaudella kapteenina toiminut Jokela piti joukkuetta ylhäällä koko kauden, vaikka pieniä vaivoja olikin. Vanhempi Kulmala hoitaa jatkossakin kotiusvastuuta yhdessä jo sopimuksen tehneiden Mikko Talvitien, Erno Kulmalan ja Jokelan kanssa. Joukkueen nuoriso-osastoon kuuluva Stenroos on pelannut edustusjoukkueessa jo viimeiset kolme kautta. Viime vuonna Stenroos sai enemmän vastuuta ja hoiti ulkokentällä laajaa aluetta.

UP-V on tehnyt myös farmisopimuksen Kankaanpään Mailan kanssa kaudeksi 2018. Tällä hetkellä farmisopimukseen on nimetty kolme pelaajaa, mutta listaa voidaan täydentää keväällä tarpeen mukaan. Lisäksi edustuksen harjoitusringissä on mukana UP-V:n B-poikia. Keskusteluja on käyty myös muutaman muun pelaajan kanssa. Näistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Sopimuspelaajat 4.11.2017

Jokela Jesse
Kulmala Erno
Kulmala Petri
Mansikkamäki Tuukka
Sillanpää Mikael
Stenroos Santeri
Talvitie Mikko

Farmisopimuksessa nimetyt Kankaanpään Mailan kolme pelaajaa.

  
Jesse Jokela, Santeri Stenroos ja Petri Kulmala juoksevat jatkossakin Ulvilan pesäpallostadionilla (Kuvat: Krista Kulmala)

 

Ajankohtaista

Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Kesäkuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
120-2
4567891-0
11122-01415160-2
18190-121222324
2518:0027282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet