X
VS

Puheenjohtajan tervehdys

Tervehdys Ulvilan Pesä-Veikkojen jäsenet!
 
Kesä tulee ja fiilikset kohenee. Tuleva kausi tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen ja ainakin omalta kohdaltani ikimuistoinen kaikin puolin. Kaudella 2018 seurassa on yhteensä 12 juniorijoukkuetta, naisten ja miesten maakuntasarjan joukkueet sekä miesten edustusjoukkue, joka pelaa Ykköspesistä. Lisäksi seura liikuttaa 2-6 -vuotiaita lapsia Taapero- ja Kirppupesiksen parissa ja on tänäkin vuonna toteuttamassa Pori - Ulvila Kuntopesissarjaa.
 
Seuran toimintaa pyritään kehittämään tänäkin vuonna. Seuran tulevaisuus ja kasvu ovat vahvassa fokuksessa ja tavoitteena onkin panostaa entistä enemmän pohjatyöhön, harrastajamäärien kasvuun ja juniorityöhön. Seuran säännöt tullaan myös muuttamaan ja toimintakäsikirja päivitetään, jotta se vastaisi paremmin tämän hetken toimintamalleja. Uusien ajatusten, ideoiden ja innovaatioiden tuomisessa seuran toimintaan tarvitaan myös Sinun apuasi. Ota rohkeasti yhteyttä!
 
Koko seuran yhteisiä kauden avajaisia vietetään Ulvilan Automaatio Areenalla sunnuntaina 29.4. Tarkempi aikataulu ilmoitetaaan seuran kotisivuilla. Luvassa on koko perheelle suunnattua ohjelmaa toimintarastien muodossa. Päivä huipentuu miesten edustusjoukkueen harjoitusotteluun Pöytyän Urheilijoita vastaan. Runkosarja miesten edustusjoukkueella alkaa 12.5. Jokioisten Koetusta vastaan vieraissa. Tätä ennen pelistä pääsee nauttimaan 5.5. Raumalla pelattavan aluemestaruusottelun merkeissä Kankaanpään Mailaa vastaan klo 16.00. Helatorstaina on pesäpallohulinaa Koulukeskuksessa, jossa pelataan G- ja F -ikäisten pienpeliturnaus 22 joukkueen voimin.
 
UP-V:n jäsenenä tuet konkreettisella tavalla toimintaamme nuorten pesäpalloharrastuksen parissa. Jäsenkortilla saa edelleen hienoja etuja yhteistyökumppaneilta, jotka kannattaa hyödyntää. Kotisivuiltamme näet jäsenyytemme rahanarvoiset edut.
 
Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan seuran toimintaan tänäkin vuonna. Teemme yhdessä ja olemme yhdessä enemmän. Kiitos ajastanne ja panoksestanne. Seura on Me.
 
Hauskaa Hyvässä Seurassa
 
Jussi Väkiparta
puheenjohtaja
 
Tärkeät linkit:

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Maaliskuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
121-0
45678910
11121314151-017
18192021222324
25262728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet