X
VS

Pienryhmäharjoittelu alkaa

Kätellä ei saa, mutta reenaamaan pääsee taas. Eurooppapäivä valkenee aurinkoisena, ja tuo mukanaan toivoa. UPV:ssä joukkueiden pienryhmäharjoittelu alkaa tänään.

-Onhan tätä päivää odotettu. Kun Suomen hallitus ja Pesäpalloliitto tiedotti alkuviikosta rajoitusten höllentämisestä ja UPV:n johtokunta keskusteli asioista torstaina, saatiin eilen ilmoittaa joukkueille, että joukkueiden yhteistoiminta voi jälleen alkaa erityisjärjestelyin, toteaa juniorijaoston puheenjohtaja Mari Timgren.

-Jonkin verran on sumplittu reenivuoroja, koska Ulvilan Automaatio Areena aukeaa virallisesti vasta ensi viikon torstaina 14.5. Siihen asti joukkueet reenaavat Koulukeskuksen kentällä. Areenalla on kuitenkin pystynyt lyömään verkkoon pääsiäisestä asti, kunhan on varannut vuoron. Kaupungille lähteekin isot kiitokset tästä mahdollisuudesta. Nyt kun ensi viikolla Areenalle pääsee taas, niin toiveena on, ettei siellä vandalisoitaisi paikkoja. Jokunen tapaus on jäänyt nauhalle, kun on kiivetty portin yli tai menty ali. Onneksi ei sentään läpi ole menty. Ainakin toistaiseksi ovat paikat pysyneet ehjinä ja toivottavasti pysyykin. Areenan olosuhteita on kuitenki parannettu melkoisesti parin vuoden aikana ja tänä vuonnakin saadaan jotain uutta, mutta se menee syksyyn, Timgren jatkaa

-Joukkueille on laadittu tarkat ohjeet pienryhmäharjoittelun ja esim. kentältä poistumisen osalta, jotta kymmenen henkilön maksimäärä ei ylity. Pukuhuoneet ja vessat eivät ole käytössä ja kentälle ei saa jäädä norkoilemaan omien reenien jälkeen. Tilanne onneksi helpottuu 1.6. alkaen, kun paikalla saa olla maksimissaan 50 henkilöä ja koko joukkue pääsee taas reenamaan yhdessä. Avoimia kysymyksiä on toki paljon eikä vielä tiedetä, miten junnusarjat tai Ykkönen lähtee pyörimään mahdollisesti kesäkuussa vai lähteekö ollenkaan. Ensi viikolla olemme toivottavasti viisaampia. Toki pitää muistaa, että koronatilanne on edelleen päällä. Askel kerrallaan pitää edetä ja viestiä asioista seuran sisällä avoimesti, jotta pesäpallokaudesta 2020 saadaan jonkinmoinen. Esimerkiksi leirit on tältä vuodelta peruttu, mutta tehtävälistalla on asioita, joiden avulla pelivajetta saataisiin kurottua umpeen, Timgren kertoo.


Viime vuoden pienpeliturnauksessa UPV:n F09- ja F10-tytöt kohtasivat. Tänä vuonna pienpeliturnausta ei pystytty järjestämään toukokuussa koronan takia. 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2022
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet