X
VS

Pelinjohtokaksikko on selvillä

UPV:n edustusjoukkueelta jäi kausi 2020 välistä koronan takia eikä Ykköspesiksen pelejä nähty Ulvilan Automaatio Areenalla viime kesänä. Uuteen kauteen lähdetään kuitenkin hyvillä mielin, sillä pelinjohtokaksikon kanssa on saatu sopimukset tehtyä. Pelaajasopimuksiakin on solmittu, mutta niitä julkaistaan sitten myöhempänä. 

Jyri Tarmo ja Jukka-Pekka Katajisto ovat molemmat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen valmennuksen ja pelinjohdon osalta. Tarmo on ulvilalaisille entuudestaan tuttu, sillä hänet oli kiinnitetty edustuksen peräsimeen jo viime kaudella. Edelliskaudella hän johti lokkilauman jatkopeleihin. Jukka-Pekka Katajisto muistetaan paremmin pelaajana, mutta tällä kaudella on päättänyt jättää piikkarit nurkkaan ja keskittyä valmennukseen sekä kakkospelinjohtajana toimimiseen. 

 
Tarmo jatkaa lokkiparven peräsimessä 1+1-vuotisella sopimuksella

Tarmo ja Katajisto ovat solmineet myös valmennusvastaavien sopimukset juniorijaoston kanssa. Tavoitteena on se, että edustus ottaa enemmän roolia pelaajapolun loppupäästä, jotta saadaan junioireita kasvamaan edustukseen. Päävastuuta ottaa Katajisto ja Tarmo on mukana niin paljon, kuin ehtii. Katajisto käy vetämässä juniorijoukkueiden reenejä ja miettii myös seuralle valmennuslinjausta ja pelaajapolkua. Myös edustusjoukkueiden pelaajia nähdään junioreiden reeneissä Katajiston apuna. 


JP Katajisto vaihtaa pelipuvun kakkospelinjohtajan tamineisiin

Tiistaina 13.10. aloitettiin myös training camp, jonka tarkoituksena on antaa seuran omille junioreille ja maakuntasarjan pelaajille mahdollisuus näyttää taitonsa. Kolmen viikon training campin jälkeen potentiaalisilla pelaajilla on mahdollisuus lunastaa paikkansa edustuksen harjoitusringissä. Ensimmäisellä kerralla Yhteiskoulun salissa reenasi 14 pelaajaa yhdessä edustuksen pelaajien kanssa. Haastajaryhmästä kuullaan lisää vielä tämän kuun aikana.

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2022
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet