X
VS

Paavo Kivioja on poissa

Suru-uutinen saavutti UPV:läiset, kun kuulimme Paavo Kiviojan menehtyneen nopeasti edenneeseen sairauteen. 

Paavo toimi pitkään naisten joukkueen valmentajana ja pelinjohtajana 1970-1980-luvulla. Kaudella 1972 seuran naistoiminta kehittyi, ja naisten edustusjoukkue pelasi suomensarjaa. Naisjoukkue nousi Paavon valmentamana kolkuttelemaan jo pääsarjan portteja ja jäi noususta pienimmällä mahdollisella erolla – yhdellä juoksulla. Seuraavalla kaudella naiset saavuttivat nousun pääsarjaan pelinjohtaja-valmentaja, Paavo Kiviojan, johdolla. Pääsarjan pelinjohtajana Paavo toimi 43 ottelun verran, ja myös tuomaroi UPV:ssä monen vuoden ajan.

Paavo toimi myös C-ikäisten poikien päävalmentajana ja pelinjohtajana vuonna 1978. Joukkue juhli kauden jälkeen Suomen mestaruutta, ja kyseisestä joukkueesta moni pelasi myöhemmin UPV:n edustusjoukkueessa. Lisäksi Paavo toimi vielä 1990-luvulla valmentajana ja pelinjohtajana omien poikiensa joukkueessa. 


Paavon luotsaama C-poikajoukkue juhli Suomen mestaruutta kaudella 1978 

Paavo oli tuttu näky Ulvilan, Porin ja Pomarkun pesiskentillä, sillä hän tuli katsomaan niin junioreiden, naisten kuin miestenkin pelejä, ja oli aina valmis neuvomaan reenaajia. Paavo oli myös henkeen ja vereen kalamies, joka kertoi mielellään kalajuttujaan. 

Paavon pitkäaikainen seuratyö huomioitiin UPV:n 60-vuotisjuhlassa, kun hänet kutsuttiin seuran kunniajäseneksi. Kunniajäseneksi voidaan johtokunnan esityksestä seuran kokouksen päätöksellä kutsua henkilö, joka on erittäin huomattavasti edistänyt seuran toimintaa. 

Jäi ahkera työsi muistoksi meille,
hyvän sydämes ohjeet elämän teille.
Sä aina muistit ja huolta kannoit,
et paljon pyytänyt, vaan kaikkesi annoit.

Pitkäaikaisen toimijan Paavo Kiviojan muistoa kunnioittaen.

Ulvilan Pesä-Veikot ry

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet