X
VS

Naiset lunastivat paikan suomensarjaan kaudelle 2020

UPV:n naiset pelasivat kaudella 2019 naisten maakuntasarjan lounaislohkossa. Kesän aikana pelejä kertyi 16 kappaletta ja vastustajia olivat Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Laitila, Tampere, Köyliö ja Pöytyä. 

Naisten joukkue sai uusia pelaajia viime syksyn aikana, kun Emma Johansson, Lotta Jaakkola ja Hanna Itävalo liittyivät joukkueeseen. Lisäksi paluumuuttaja Emma Mäkinen (os. Muhonen) palasi parin vuoden tauon jälkeen rinkiin mukaan. Maakuntasarjan ringissä oli kaiken kaikkiaan 17 pelaajaa, joista kolme oli B-ikäisiä. 

Alkukausi sujui hyvin. Pelejä oli sopivasti peli/viikko -tahtiin ja pelaajia riitti mukavasti joka peliin. Naisten joukkue hävisi kauden aikana vain kaksi kertaa, muttei kokenut kertaakaan 2-0 -tappiota. Kokeneesta porukasta paistoi peli-ilo koko kauden ajan. Vaikeista tilanteista noustiin hienosti ja myös 19-0 murskalukemin päättyi yksi jakso yhtä päävastustajaa Kokemäkeä vastaan. Toisinaan vastustajat kuvailivat joukkuetta äideiksi, jotka tulivat pelaamaan tyttäriä vastaan. Äidit veivät voiton lähes aina ja paikka suomensarjassa sarjan ykköspaikan lunastuksen jälkeen oli varma. Joukkueen ulkopeli oli varsin pitävää, sillä vastustaja onnistui lyömään juoksun ulvilalaisten kentästä vain 117 kertaa, kun seuraavaksi pitävin ulkokenttä oli päästänyt juoksuja ennen viimeistä peliään 40 enemmän kuin ulvilalaiset.

Viimeinen peli pelattiin tiistaina 3.9., ja panoksena oli paikka suomarissa. Tähän vaadittiin vain yksi piste, mutta homma klaarattiin niin hyvin, että kolme pistettä jäi Ulvilaan raumalaisten kaaduttua suoraan kahden jakson jälkeen. Seuraavaksi on luvassa lepotauko ja kauden päättäjäiset laivalla lokakuussa.

Pelaajat
Annastiina Virmavirta, Ella Ruusunen, Elsi Ventelä, Emma Johansson, Emma Mäkinen, Essi Ahtolinna-Katajisto, Hanna Itävalo, Hanna Lähteenmäki, Lotta Jaakkola, Lotta Perälä, Loviisa Rokosa, Maria Kekki, Mia Rintala, Noora Mäenpää, Susanna Lehtovuori, Verna Myllymaa ja Vanessa Saari

Valmennus ja pelinjohto
Esko Randell ja Mari Timgren

Joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja
Mari Timgren


Ylärivi: Noora, LottaP, Loviisa, HannaL, EmmaJ, Essi, LottaJ, EmmaM, Eko ja Mari
Alarivi: Elsi, Verna, HannaI, Maria, Annastiina
Kuvasta puuttuvat: Mia, Ella, Susanna ja Vanessa (Kuva: Krista Kulmala)

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet