X
VS

Naiset

UP-V:n naiset starttasivat kauteen 2017 hyvin virkeinä päättäjäisristeilyn jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä kaksitoista täysi-ikäistä naista, mutta toisinaan meno on kuitenkin kuin päiväkodissa, sillä vauhtia, naurua ja kommelluksia riittää. Joukkue on muuttunut hiukan viime vuodesta, kun muu-tama pelaaja lopetti tai siirtyi muualle pelaamaan. Lisää pelaajia olemme kuitenkin saaneet paikkamaan pelaajien menetystä. Kesän peleihin saamme myös tarpeen tullen apua UP-V:n C-tytöiltä, jotka ovat saaneet tutustua joukkueeseemme yhteisten harjoitusten myöten.

Talvikaudella harjoittelimme kolmisen kertaa viikossa ja jossain vaiheessa torstain treenit muutettiin yhteistreeneiksi C-tyttöjen kanssa. Stadionille pääsimme harjoittelemaan huhtikuussa, mutta takatalvi muutti suunnitelmia. Yhteisiä harjoituksia on viikon aikana viitisen kappaletta, jotta kaikki vuorotyöläiset pääsisivät ainakin kolme kertaa viikossa harjoittelemaan. Toki nyt, kun pelit ovat alkaneet, saattaa harjoituksia jäädä pois. 

Tuttuun tapaan naiset ovat ahkeroineet talkoissa koko talven ajan. On ollut niin kahvitus-, makkaran-paisto-, inventointi-, kasvomaalaus ja paketointitalkoita. Näillä olemme saaneet kerättyä rahaa jouk-kueen menoihin. Myös Kakkutukun, Pilkkosten ja Gutzien tuotteet ovat tulleet tutuksi talven aikana. Tulevalla kaudella naiset pelaavat maakuntasarjan lounaislohkossa, jossa pelataan kaksinkertainen alkusarja kahdessa eri lohkossa sekä kaksinkertaiset jatkosarjat heinäkuun puolivälistä eteenpäin. Pelejä tulee siis pelattua noin 15 kesän aikana. Meidän kanssamme samassa lohkossa pelaavat Rauma, Kokemäki, Tampere ja Hämeenkyrö. Kauden ensimmäinen peli pelattiin 1.6. Kokemäkeä vastaan eikä sitä oikein voinut pesäpalloksi sanoa. Asenne ja pelaaminen oli kuitenkin aivan toinen, kun joukkue kohtasi sarjakärjen 6.6. Raumalla. Tiukka ottelu päättyi lopulta UP-V:lle lukemin 1-0 (7-7, 8-7) ja ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen Rauma kaatui. Tästä on siis hyvä jatkaa seuraaviin peleihin. 

Joukkueen tahtipuikkoa heiluttelee Mari, joka toimii niin joukkueenjohtajana, rahastonhoitajana, vastuuvalmentajana sekä kakkospelinjohtajana. Apua pelinjohtajaongelmaamme olemme saaneet Pohjanmaalta sekä ihan tästä läheltäkin. Kahdessa ensimmäisessä pelissä viuhkan varressa on nähty pohjanmaalainen Jukka-Pekka Katajisto, joka tunnetaan tuttavallisemmin JP:nä. Rauhallinen ja kannustava JP pelaa itsekin pesistä Eurajoen miesten suomarin joukkueessa. JP Tästä läheltä apua saadaan Juha "Puutarhatonttu" Lehtoselta. Jos JP on rauhallinen pelinjohtaja, niin samaa ei voida sanoa Juhasta, jonka ääni kantautuu Hansan pihalle saakka parhaina päivinä. Juha toimii siis C-tyttöjen pelinjohtajana ja pelaa UP-V:n miesten maakkarin joukkueessa. Naisten ensimmäisessä kotiottelussa, joka pelataan tänään 8.6., Juha toimii pelinjohtajana. Vastaan asettuu Hämeenkyrön Räpsä klo 18.00 stadionilla. 

Joukkueessa pelaavat

 • Ella Ruusunen
 • Elli-Noora Salminen
 • Ellinoora Laine
 • Elsi Ventelä
 • Essi Ahtolinna
 • Essi Holmström
 • Hanna Lähteenmäki
 • Johanna Kuha
 • Kristiina Keidas
 • Mia Sulonen
 • Susanna Lehtovuori
 • Mari Timgren


Mitä juonia tällä kertaa punotaan ja kestääkö Puutarhatontun hermot tämän kaakattavan naislauman kanssa? (Kuva: Mauri Määttänen)

Ajankohtaista

Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Toukokuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
12342-02-0
78910110-213
141516171815:0020
212218:00242515:0027
28293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet