X
VS

Miesten edustusjoukkue etenee välieriin suomarissa

Palataanpa hetkeksi takaisin miesten edustusjoukkueen kauden tapahtumiin. Talvikausi meni pitkään pelaajavetoisesti, koska pelinjohtajaa joukkueella ei ollut. Tammikuussa nähtiin kuitenkin valonpilkahduksia, kun huhut Raimo Braggen paluusta Ulvilaan alkoivat kiertää. Sinnikkään neuvottelujakson jälkeen edustukselle ilmoitettiin tammikuun lopussa, että Bragge ottaa joukkueen johdettavakseen 2+1-vuotisella sopimuksella. Tämän jälkeen alkoivat rattaat pyöriä. Pesiskonkari Braggen johdolla joukkue harjoitteli ahkerasti, ja saavutti jatkosarjan paikan viimeisen runkosarjapelin voiton ansiosta. Peli pelatttiin ennätysyleisön edessä kotikentällä.
 
Tilastoniilot ovat jo ahkerasti tutkineet, millaisiin tuloksiin pelaajat ylsivät runkosarjassa. Joukkueen konkariosastoon kuuluva Petri Kulmala dominoi lyöjätilastoa ensimmäisestä pelistä lähtien. Petrin saalis runkosarjan peleissä oli 2+79. Petrin nimiin menivät etelälohkossa myös teho-, kärkilyönti- ja saattotilastot. Toinen konkariosaston pelaaja, Rami Mäkinen, toi eniten juoksuja ulvilalaisista. 34 juoksulla Rami oli tuojatilaston seitsemäs.
 
Taustalla puksuttava kasvatusprojekti tarkoittaa sitä, että edustusjoukkueessa pelaa paljon junioreita. Tärkeään rooliin joukkueessa ovatkin nousseet C-ikäiset Onni Grönman, Juho Kesti ja Veikka Kurppa sekä B-ikäiset Valtteri Liikamaa ja Aaro Vepsä. Yhteistyön kautta myös Pesäsusien Julius Havia on saanut näytönpaikkoja edustusjoukkueessa. Lisäksi paluumuuttajia ovat UPV:n kasvatit Santeri Heinimäki, Keijo Koivisto, Pekka Mansikka, Atte Piisi ja Miko Sillanpää.
 
Tästä on hyvä jatkaa niin jatkopeleihin kuin ensi kauteen. Kiitos kaikille tukijoille ja kannustajille tähänastisesta tuesta sekä talkoolaisille. Vielä jatketaan!
 
Lohkon välierät
La 20.8. klo 14 PuMu-UPV
Su 21.8. klo 14 UPV-PuMu, Areena
Ke 24.8. klo 17.30 PuMu-UPV (tarvittaessa)
 
HUOM! Kausikortit ja lipukkeet eivät käy jatkosarjan kotipeleissä. Lipun hinta jatkosarjan kotipeleissä on 7€.
 

Kulmala vie lyöjätilaston nimiinsä lukemin 2+79 (C) Mauri Määttänen

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Maaliskuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet