X
VS

Luukas Poutanen jatkaa Ulvilassa

Kankaanpään Mailan kasvatti, Luukas Poutanen, liittyy edustusjoukkueen vahvuuteen. Viime kaudella 13 peliä lokkipaidassa pelannut Poutanen tuo kaivattua varmuutta suorittamiseen. Poutanen on pelannut myös KaMan Superpesis- ja Mansen Ykköspesisjoukkueessa.

Tuore junioripäällikkö ja edustuksen pelinjohtaja, Janne Lähde, on mielissään siitä, että Luukas liittyy joukkueeseen: “Hienot on fiilikset! Otetaan Luukas mieluusti mukaamme jälleen. Hän oli viime vuonna loppukaudesta yksi parhaiten suorittaneista pelaajistamme ja oli kyllä meille korvaamaton palanen siihen, että kuiville päästiin.”

Edustusjoukkueelle kuuluu muutenkin hyvää ja valmistautuminen tulevaan on hyvässä vauhdissa. “Isommilta loukkaantumisilta ollaan selvitty. Ensimmäinen reenipelikin alkaa olla lähelle ja pääsemme mittailemaan, missä mennään”, kertoo Lähde. Joukkueen ensimmäinen harjoitusottelu pelataan Botniahallissa pe 16.3. ja vastaan asettuu, kukas muukaan, kuin Vähäkyrö, jonka kanssa taisteltiin elokuussa sarjapaikasta. Silloin UP-V lähti voittajana pelistä ja sarjapaikka säilytettiin.

Saattaapa jokunen uutinen vielä vahvistuksista tulla. Joukkueen henkinen johtaja J. Ranto on uhannut uransa lopettaa, mutta saa nähdä, saadaanko hänen päänsä käännettyä”, Lähde pohtii lisäsopimuksista kysyttäessä.


Luukas Poutanen nähdään myös ensi kesänä UP-V:n väreissä (Kuva: Mauri Määttänen)

 

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet