X
VS

Lumilokkilaiset ovat palanneet kotipesilleen

Taas on kolme päivää LumiLokki-leiriä takana. Koulut ja salit on siivottu, leiriläiset ovat kotiutuneet ja talkoolaiset saavat hengähtää.

Neljättä kertaa järjestetty leiri keräsi yhteen 69 leiriläistä ympäri Suomea. Talkoolaisia ja ohjaajia oli kolmisenkymmentä sekä isosia kahdeksan. F-D -ikäiset kiersivät rastilta rastille kahden ensimmäisen päivän ajan ja kolmantena päivänä järjestettiin pelipäivä, tällä kertaa Porin Karhuhallilla. Leiriläiset oli jaettu aluksi kuuteen ryhmään, jotka nimettiin seuran alkuaikojen juniorijoukkueiden mukaan Kärpiksi, Ilveksiksi, Kirpuiksi, Ampiaisiksi, Sääskiksi ja Oraviksi. Perjantain pelipäivään E- ja F-ikäiset jaettiin kahden ryhmän sijasta kolmeen. Karhuhallilla pelasi siis kaiken kaikkiaan kahdeksan joukkuetta ja pelejä kertyi päivän aikana yhteeänsä 14. 


Välipalarastille valmistettiin smoothieta ja muita sopivia välipaloja

Leirillä ohjaajina toimivat UPV:n edustus- ja B-poikajoukkueiden pelaajia ja toimijoita: Erno Kulmala, Henri Pulkkinen, Kosti Kaunismäki, Samuli Kankaanpää, Atte Piisi, Jyri Tarmo ja Päivi Kankaanpää. Lisäksi Hanna Itävalo, Jouni Itävalo, Vesa Hakala, Mika Mikola, Mari Timgren, Marianne Timgren, Minna Vepsä ja isoset kantoivat kortensa kekoon rasteilla. Isosina toimivat C-/B-ikäiset pelaajat ja muutamia seuran nuoria valmentajia. 


D-ikäiset pelaamassa Karhuhallissa tiukkoja pelejä

Leirillä tehtiin erilaisia välipaloja, pohdittiin merkkipeliä sekä harjoiteltiin heittämistä ja lyömistä. Siellä höntsäiltiin, suoritettiin laaduntarkistusta, naureskeltiin, pelattiin lautapelejä ja saatiin uusia kavereita. Uusi vuosi on aloitettu vuoden ensimmäisellä pesisleirillä.

Kiitos kaikille mukanaolleille mukavasta ja hauskasta leiristä!

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Toukokuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
12345
6789100-212
13141516170-20-1
202122232415:0026
272818:003031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet