X
VS

Lumilokkilaiset ovat kotiutuneet

Taas on kolme päivää LumiLokki-leiriä takana. Koulut ja salit on siivottu, leiriläiset ovat kotiutuneet ja talkoolaiset saavat hengähtää.

Kolmatta kertaa järjestetty leiri keräsi yhteen 58 leiriläistä ympäri Suomea. Talkoolaisia ja ohjaajia oli kolmisenkymmentä sekä isosia kuusi. F-D -ikäiset kiersivät rastilta rastille kahden ensimmäisen päivän ajan ja kolmantena päivänä pelattiin tuttuun tapaan Rauman talviharjoitteluhallilla. Leiriläiset oli jaettu aluksi kuuteen ryhmään: Kiriin, Koplaan, Lippoon, Tahkoon, Vetoon ja Jymyyn. Rauman pelipäivänä leiriläisistä muodostettiin seitsemän ryhmää nimeltään Komulainen, Kohonen, Korhonen, Petu, Eetu, Känä ja Rantsu.

 
Leirin uutuusrasteina tällä kertaa oli välipalakurssi ja lautapeli-iltama

Leirillä ohjaajina toimivat UP-V:n edustusjoukkueesta Mikko Talvitie, Jesse Jokela, Santeri Stenroos, Sami Nieminen, Petri Kulmala, Erno Kulmala ja Janne Lähde. Lisäksi J-P Niittymäki, Vesa Hakala, Henna Viitanen, Johanna Rastas-Tuominen, Samuli Kankaanpää ja Jussi Väkiparta kantoivat kortensa kekoon rasteilla. Isosina toimivat UP-V:n C-ikäisten joukkueiden pelaajat sekä valmentaja.

 
Edustuksen pelinjohtaja Janne Lähde ja B-poikien Samuli Kankaanpää pitivät lukkarirastia leiriläisille, jotka myös höntsäilivät yhdellä rastilla. 

Leirillä leivottiin sämpylöitä, tehtiin smoothieita, pohdittiin merkkipeliä sekä harjoiteltiin heittämistä ja lyömistä. Siellä höntsäiltiin, suoritettiin laaduntarkistusta, naureskeltiin, pelattiin lautapelejä ja saatiin uusia kavereita. Välipäivien leiri on jälleen ohitse ja on aika valmistautua uuden vuoden viettoon.

Kiitos kaikille mukanaolleille mukavasta ja hauskasta leiristä!

 

Koppaa Kylät

Ajankohtaista


Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Tammikuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet