X
VS

LumiLokki-leirillä on vielä tilaa

LumiLokki-leiri järjestetään 1,5 kuukauden päästä ja vielä olisi tilaa muutamalle halukkaalle. D-ikäisille paikkoja on jäljellä kuusi, mutta E- ja F-ikäisillä vielä reilu 40. Kannattaa siis pian varmistaa osallistumisensa ilmoittautumalla leirille!

Leirin ohjaajina tullaan näkemään mm. edustuksen pelaajia, Henna Viitanen ja Vesa Hakala. Lisäksi edustuksen pelinjohtaja Janne Lähde ja Pöytyän Urheilijoiden pelinjohtajana tunnettu Jussi-Pekka Niittymäki vetävät myös omat rastinsa. Leirillä järjestetään myös pesiskirppis keskiviikkona sekä lautapeli-ilta torstaina, joten uutta sisältöä leirille on saatu myös näiden avulla. 

 
Ykköspesisjoukkueiden pelinjohtajina toimineet J-P Niittymäki ja Janne Lähde tullaan näkemään LumiLokki-leirillä (Kuvat: Pöytyän Urheilijat ja Satakunnan Kansa)

 

Kolmipäiväinen LumiLokki on pesäpallon koulutusleiri, jossa pääsee opettelemaan niin pesäpallon lajitaitoja kuin liikkumaan muutenkin. Ja pääsee leirin tapaan nukkumaan koulun lattialle. Samalla tapaa uusia kavereita ja vanhoja tuttuja. Kaiken lisäksi leiriläiset saavat pelata leirin aikana pesistä.

LumiLokki järjestetään 27.-29.12. Ulvilan koulukeskuksessa. Majoitus- ja ruokailukouluna toimii tänä vuonna Yhteiskoulu, mutta liikuntapaikkoja on muissakin Ulvilan kouluissa. Majoittuminen tapahtuu koulun tiloissa pesisleirien tapaan. LumiLokki on suunnattu F-, E- ja D-junioreille ja leirille pääsee mukaan 100 pesiksestä innostunutta junioria (28 D-ikäistä sekä 72 E- ja F-ikäistä). LumiLokki on yksilöille tarkoitettu koulutusleiri. Leirille ei siis saavuta joukkueina.

Leirillä hiotaan pesäpallon lajitaitoja. Leirin ohjelma on tänä vuonna räätälöity ikäluokan mukaisesti, joten pieniä muutoksia on tehty koulutusten sisältöihin. Kouluttamassa on sekä UP-V:n edustusjoukkueen pelaajia että muita huippupelaajia.  E- ja F-ikäisillä ohjelmassa on niin taktiikkaa, lyöntiä, heittoa, kehonhallintaa, etenemistä ja sääntökertausta. Leiriläiset pääsevät myös keskiviikkona ja torstaina höntsäilemään sekä pelaamaan salipesistä ja perjantaina onkin vuorossa pelipäivä Rauman talviharjoitteluhallilla. D-ikäisten ohjelmaan sisältyy kehonhallintaa ja etenemistä lyhyempikestoisilla rasteilla. He pääsevät myös ulko-, sisä-, kaari- ja lukkaripelin saloihin pidempikestoisilla rasteilla. Myös D-ikäiset matkaavat perjantaina Raumalle pelaamaan. 

LumiLokki-leirille ilmoittaudutaan UP-V:n nettisivujen kautta 20.10. alkaen. Ilmoittauminen päättyy 3.12. tai kunnes leiri on täynnä. Paikan ainutlaatuiselle LumiLokki leirille saa 100 nopeimmin ilmoittautuvaa. Leirin hinta on 110 euroa osallistujalta sisältäen ruokailut, koulumajoituksen, koulutukset, kuljetuksen Raumalle ja takaisin perjantaina sekä pelaamisen.

Ilmoittautua voit täällä https://www.ulvilanpesa-veikot.fi/lumilokki-leirin-ilmoittautuminen-0

Leirijuliste

 

 

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet