X
VS

LumiLokki-leiri on täällä taas

LumiLokki on joululoman piriste​ kolmatta vuotta peräkkäin

Ilouutinen pesisjunnuille: Pesisleirit eivät ole tältä vuodelta ohi! LumiLokki-leiri järjestetään Ulvilassa jo kolmannen kerran. Kun lahjat on avattu ja kinkut syöty, keskiviikkona pääsee pesisleirille. Joululoma on siis entistäkin jännempi – öitä pois kotoa, räpylä mukana ja pesiskavereiden tapaaminen.

Kolmipäiväinen LumiLokki on pesäpallon koulutusleiri, jossa pääsee opettelemaan niin pesäpallon lajitaitoja kuin liikkumaan muutenkin. Ja pääsee leirin tapaan nukkumaan koulun lattialle. Samalla tapaa uusia kavereita ja vanhoja tuttuja. Kaiken lisäksi leiriläiset saavat pelata leirin aikana pesistä.

LumiLokki järjestetään 27.-29.12. Ulvilan koulukeskuksessa. Majoitus- ja ruokailukouluna toimii Yhteiskoulu, mutta liikuntapaikkoja on muissakin Ulvilan kouluissa. Majoittuminen tapahtuu koulun tiloissa pesisleirien tapaan. LumiLokki on suunnattu F-, E- ja D-junioreille ja leirille pääsee mukaan 100 pesiksestä innostunutta junioria (28 D-ikäistä sekä 72 E- ja F-ikäistä). LumiLokki on yksilöille tarkoitettu koulutusleiri. Leirille ei siis saavuta joukkueina.

Leirillä hiotaan pesäpallon lajitaitoja. Leirin ohjelma on tänä vuonna räätälöity ikäluokan mukaisesti, joten pieniä muutoksia on tehty koulutusten sisältöihin. Kouluttamassa on sekä UP-V:n edustusjoukkueen pelaajia että muita huippupelaajia.  E- ja F-ikäisillä ohjelmassa on niin taktiikkaa, lyöntiä, heittoa, kehonhallintaa, etenemistä ja sääntökertausta. Leiriläiset pääsevät myös keskiviikkona ja torstaina höntsäilemään sekä pelaamaan salipesistä ja perjantaina onkin vuorossa pelipäivä Rauman talviharjoitteluhallilla. D-ikäisten ohjelmaan sisältyy kehonhallintaa ja etenemistä lyhyempikestoisilla rasteilla. He pääsevät myös ulko-, sisä-, kaari- ja lukkaripelin saloihin pidempikestoisilla rasteilla. Myös D-ikäiset matkaavat perjantaina Raumalle pelaamaan. 

LumiLokki-leirille ilmoittaudutaan UP-V:n nettisivujen kautta 20.10. alkaen. Ilmoittauminen päättyy 3.12. tai kunnes leiri on täynnä. Paikan ainutlaatuiselle LumiLokki leirille saa 100 nopeimmin ilmoittautuvaa. Leirin hinta on 110 euroa osallistujalta sisältäen ruokailut, koulumajoituksen, koulutukset, kuljetuksen Raumalle ja takaisin perjantaina sekä pelaamisen.

Ilmoittautua voit täällä https://www.ulvilanpesa-veikot.fi/lumilokki-leirin-ilmoittautuminen-0

Leirijuliste

 

 

Ajankohtaista


Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Helmikuu 2018
MaTiKeToPeLaSu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet