X
VS

Liiketaitoa valmentajille

Joukko Ulvilan Pesä-Veikkojen juniorijoukkueiden valmentajia sai arvokasta tietoa liiketaidon kehittämiseksi keskiviikon valmentajakerhossa. Petteri Joukamaa kertoi ensin vakuuttavasti liiketaidon merkityksestä näyttäen monipuolisia vinkkejä asian kehittelemiseksi. Tämän jälkeen porukka pääsi käytännössä kokeilemaan mitä erilaisempia tehtäviä salissa.

Asiantuntija Petteri Joukamaalla oli muutama prinsiippi illan teemaan: polvinivelen oikea kulma, takareiden aktivoiminen, keskivartalon lihakset käyttöön ja heittokäden kunnossapito. Valmiusasentoharjoitteluun saatiin vinkkejä niin urheilijan patsaan kuin reaktiopelin kautta. Olkanivelen vahvistamiseen soveltuu esimerkiksi punnerrus palloa siirrellen tai T-kierto. Edellä mainittujen lisäksi lukuisat muut vinkit piirtyivät valmentajien mieliin.

Tehokkainta oli varmasti omat suoritteet salissa kepin ja kuminauhan kanssa suoritettuna. Tosin peruslankku tai kylkilankkukin saivat uusia ulottuvuuksia oikein suoritettuina. Kyykkyäkin voi tehdä monella eri tapaa jopa seinää vasten. Kaiken kaikkiaan ilta antoi useita virikkeitä ja uusia kivoja tehtäviä juniorien harjoituksiin lisättäväksi. Kaiken ideana on kuitenkin pesäpalloharjoittelun mahdollistaminen ja terveen urheilijan rakentaminen.

Ilta loppui melkoiseen ähinään parin uuden kokonaisvaltaisen venytysliikkeen parissa. Jo olikin tarve saada niin lavat, takareidet kuin muutkin lihasryhmät venymään. Siinä haastetta riittääkin..

Seuraavan kerran valmentajakerho kokoontuu maanantaina 19.1.2015 Yhteiskoululla heittoharjoitteiden pariin. Kouluttajana tällöin toimii edustusjoukkueen valmentaja Timo Lamminen.

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet