X
VS

Lasten Liike -iltapäiväkerho starttaa Ulvilan kouluissa 18.9.2019

Lasten Liike on Suomen Olympiakomitean ja koko liikuntayhteisön, koulujen sekä yritysten yhteinen ponnistus alakouluikäisten liikuntakerhotoiminnan lisäämiseksi. Lasten Liike -kerhot ovat matalan kynnyksen liikuntakerhoja alakoululaisille. Toiminta on monipuolista ja laadukasta. Kerhoihin ovat tervetulleita kaikki lapset. Lasten Liikkeen ideologia perustuu matalan kynnyksen harrastamiseen. Erityisiä liikunnallisia lajitaitoja ei tarvita ja kerhoissa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja pelaten ja leikkien.
 
Ulvilan kaupunki yhteistyössä LiikU:n Karita Toivosen kanssa kutsuivat ulvilalaisten seurojen yhteyshenkilöt viime vuonna keskustelemaan Lasten Liikkeestä ja siitä, voisiko tällainen olla mahdollista myös Ulvilassa. Sivistys- ja hyvinvointijohtajan Kimmo Vepsän ja vapaa-aikapäällikön Markku Nevalan johdolla asioista on keskusteltu vuoden päivät ja kohta on toteutuksen aika.
 
Keskiviikkona 18.9. klo 14 alkaa iltapäiväkerhotoiminta, jossa mukana on seitsemän koulua ja kymmenen seuraa. Ulvilan koulujen ja seurojen yhteistyön voimin lapset saavat osallistua kerhotoimintaan koulupäivän aikana. Joka koululla on kymmenen kerhokertaa syksyllä ja toiset kymmenet keväällä.  Kerhotoimintaa järjestetään Friitalan ja Olavin koululla, Vanhakylän, Harjunpään, Koskin, ja Kaasmarkun koululla kaksi tuntia keskiviikkoisin sekä lisäksi yhteiskoululla tunnin verran torstaisin. 
 
Seurat ovat innoissaan iltapäiväkerhoajatuksesta, sillä samalla tämä toimii myös hyvänä markkinointikeinona jokaiselle seuralle harrastajien lisäämiseksi. Toiminnassa mukana ovat Ulvilan Pesä-Veikot, FC Ulvila, Ulvilan Liikunta ja Voimistelu, Ulvila Sport Team -yleisurheilu, Kullaan Urheilijat (vain Koskin koululla), Ulvilan FK-kerho, Evänräväyttäjät, Isojoenrannan Sisu -koripallo, Nakkilan Golf, Porin Verkkopalloseura. Myös Ulvilan lukion opiskelijat ovat mukana toiminnassa liikuntatutoreina.
 

 Verna Myllymaa ja Maria Kekki (takana) ovat mukana Lasten Liike -iltapäiväkerhotoiminnassa Ulvilan lukion liikuntatutoreina ja tuovat iloista mieltä lasten koulupäiviin
 
 
 

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Helmikuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet