X
VS

Kesällä leireltiin ahkerasti

UPV:n juniorijoukkueet ovat leireilleet ahkerasti kesän aikana. Joukkueet osallistuivat niin alue- kuin valtakunnallisille leireille oman joukkueen kanssa sekä toisen seuran joukkueen mukana. 

Kesän ensimmäinen leiri olisi järjestetty Loimaalla toukokuun alussa, mutta pienen osallistujamäärän vuoksi leiri peruttiin eivätkä UPV:n C-pojat voineet osallistua leirille.

Tänä vuonna Etenee-leiri jaettiin kahteen osaan: ensimmäisinä leireilivät G- ja F-ikäiset ja viikon päästä E- ja D-ikäiset. Nuorempien junioreiden leiri järjestetiin Lapualla 7.-9.6. ja vanhempien Kurikassa 14.-16.6. Lapuan leirille osallistui F09- ja F10-tyttöjoukkueemme. F09-tytöt osallistuivat kilpasarjaan, jossa joukkue hävisi yhden ottelun ja voitettujen otteluiden perusteella joukkue juhli epävirallista leirimestaruutta (F-ikäisissä sijoituksia ei vielä jaeta). F10-tytöt osallistuivat leirin pelisarjaan, jossa voittojen makuun päästiin ja tiukkoihin häviöihin. F09-tyttöjen tsempparipalkinnon sai Senni Loven ja F10-tyttöjen Adaliina Villanen.

 
F10-tytöt valmiina diskoilemaan ja F09-tytöt voitetun pelin jälken

Kurikan Etenee-leirille osallistui UPV:n D- ja E-pojat. Ulvilan ja Pomarkun yhteisjoukkue eli UlPo pelasi leirillä kuusi peliä E-poikien pelisarjassa. Voittoja ja hienoja kokemuksia tuli joukkueelle kaikin puolin ja sijoitus E:n pelisarjassa oli 11. Tsempparipalkinnon sai Tuomas Henriksson.

D-poikien pelisarjan joukkue pelasi myöskin leirillä kuusi peliä. Leirillä kaatui paikallisvastustajat Kankaanpää ja Eurajoki. Sijoitus leirin pelisarjassa oli kahdeksas. Tsempparipalkinnon sai Juho Unkuri.
 
D-poikien kilpasarjan joukkue pelasi leirillä seitsemän peliä voittaen niistä neljä ja pelaten yhden tasapelin. Alkusarjan menestyksen jälkeen tie vei kilpasarjan finaaliin, jossa vastaan asettui Seinäjoki mustat. Alkusarjassa joukkueiden välinen ottelu oli tiukka ja odotettavissa oli myöskin tiukka finaali. Seinäjoki vei lopulta finaalin lukemin 8-2 ja ulvilalaiset lähtivät kotimatkalle hopeiset mitalit kaulassaan. Joukkueen tsempparipalkinnon sai Veeti Mäkinen.
 

D-poikien kilpasarjan hopeamitalistit

Alueleirien tulokset joukkueittain

Lapuan Etenee-leiri F09-tytöt: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/9201
Lapuan Etenee-leiri F10-tytöt: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/9278
Kurikan Etenee-leiri Dp kilpasarja: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/9416
Kurikan Etenee-leiri Dp pelisarja: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/9195
Kurikan Etenee-leiri UlPo: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/9218


Kesän valtakunnallisilla leireillä nähtiin myös UPV:n joukkueita. Ensimmäisinä leireilivät E-ikäiset Espoossa. Ulvilan ja Pomarkun yhteisjoukkue pelasi leirillä 11 peliä ja kohtasi paikallisvastustajansa Kankaanpään Mailan peräti kaksi kertaa. Joukkue sijoittui pelisarjassa sijalle 24. 

Seuraava leiri järjestettiin Oulussa, jossa vuorossa oli Suurleiri, jonne osallistuivat D:n kilpa- ja pelisarjan joukkueet. Pelejä kertyi kilpasarjan joukkueelle 10 ja pelisarjan joukkueelle 12. Leirillä pelattiin myös perinteiset Itä-Länsi -ottelut. Lännen kilpasarjan joukkueeseen valittiin Eemeli Löytökorpi, joka pokkasi pelissä Lännen ykköspalkinnon. Kilpasarjan joukkueen lopullinen sijoitus leirillä oli 11. ja pelisarjan joukkueella 60. Kilpasarjan joukkueen onnistujana palkittiin Eemeli Löytökorpi ja tsempparina Julius Pöllänen. Pelisarjan joukkueen onnistuja oli Onni Grönman ja tsemppari Veeti Ruisniemi. 


Lännen kilpasarjan joukkueessa edustanut Eemeli Löytökorpi (Kuva: Krista Kulmala)

Nuorisoleirille lähti UPV:n C-poikajoukkue, jota vahvisti Pöytyän ja Hämeenlinnan pelurit. Mukaan saatiin myös D-pojista vahvistus. Leiri kesti kuusi päivää ja helteisiä päiviä oli yhtä monta. Lauantaiaamun viimeinen leiripeli pelattiin yhdeksän aikoihin ja mittari näytti Nurmijärvellä reippaat 28 astetta plussaa. Ei ihme, että puhti oli lopussa niin pelaajilta kuin taustaryhmältä. Viimeisestä pelistä klaarattiin rutiinivoitto ja päästiin lähtemään aikaisin takaisin kotiin. Myös Hyvinkäällä pelattiin Itä-Länsi -ottelut. Pelisarjan lännen joukkueeseen valitiin pöytyäläisvahvistus Jussi Saarni, joka pelaa myös C-poikien kanssa aluesarjassa. Joukkue sijoittui pelisarjassa 15. sekä joukkueen onnistujana (valmentajien valinta) ja tsempparina (pelaajien valinta) palkittiin Tuomas Nylund. 

C-poikien konkkaronkka Hyvinkäällä
 
UPV:n F09- ja F10-tytöt leireilivät viime viikolla Kankaanpäässä valtakunnallisella Naperoleirillä. Puitteet olivat hienot ja kentille pääsi majoituskoululta kävellen. Nuoremmat F-tytöt pelasivat leirillä kaiken kaikkiaan yhdeksän peliä, joissa mukana oli niin voittoja kuin niukkoja tappioitakin. Joukkueen onnistujana palkittiin Venla Kurppa ja tsempparina Adaliina Villanen.
 
Vanhemmat F-tytöt pelasivat leirin aikana myös yhdeksän peliä, joista joukkue voitti kahdeksan ja yhdessä pelissä kärsi yhden juoksun tappion. Hieno leiri vietettiin hienon porukan kanssa. Joukkueen onnistujana palkittiin Aino Ovaska ja tsempparina Jenniina Hiukka.

Valtakunnallisten leirien tulokset joukkueittain

Espoon Tenavaleiri UlPo: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/10418
Oulun Suurleiri Dp pelisarja: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/10251
Oulun Suurleiri Dp kilpasarja: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/10187
Hyvinkään Nuorisoleiri C-pojat: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/10254
Kankaanpään Naperoleiri F09-tytöt: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/10225
Kankaanpään Naperoleiri F10-tytöt: https://www.pesistulospalvelu.fi/joukkuehistoria/10524

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Kesäkuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet