X
VS

Joulutervehdys pesäpallokentältä

Julkaistu Ulvilan Seudussa 20.12.2018

Tekonurmi kylpee auringon valossa ja lämpömittari on kiivennyt 20 asteeseen. Ulvilan Pesä-Veikkojen edustusjoukkueen kotipeli on juuri alkamassa. Katsomot ovat täynnä pesäpallon ystäviä ja lapset telmivät areenan uudella leikkialueella. Tunnelma on miltei käsin kosketeltava ja kaupunkimme pesäpalloperinne tuoksuu voimakkaasti…..

Tämä on täysin totta, mutta vasta viiden kuukauden kuluttua. Nyt elämme vuoden pimeintä aikaa eikä ainakaan tätä kirjoitettaessa ole valkeasta joulusta tietoakaan. Vaikka ulkona on nyt kylmää ja pimeää, ei pesäpallo ole tauolla, vaan joukkueet harjoittelevat koulujen saleissa säännöllisesti laji- ja kehonhallintatreenien muodossa. Lisätietoa löydät netistä sivulta: www.ulvilanpesa-veikot.fi. Kuitenkin jo tulevana viikonloppuna käännymme valoa kohti, päivä alkaa pidentyä ja ennen kuin huomaammekaan, on kevät saapunut Ulvilaankin.

Tämä ns. joulunalusviikko on kiireinen. Joulu näkyy kaupoissa, liikenteessä ja kaikkialla muuallakin. Kassajonoissa ei huippuetenijästä ole hyötyä, tarvitaan pikemmin lukkarin hyvät hermot. Kun kaikki häsläys, siivoukset ja askareet on hoidettu, voi joulu tulla. Joulu on kaikin puolin rauhoittumisen aikaa, jos leipätyö ei sitä sekoita. Jouluna UPV:kin rauhoittuu, nuoremmilla junnuilla kypärä vaihtuu tonttulakkiin ja edustuksen pelaajakin saattaa ottaa mailan sijaan käteensä saunavihdan. Joulu merkitsee eri ihmisille eri asioita ja joulusta nauttivat lähes kaikki, aatonaattona uunissa lämmittelevää porsasvainajaa lukuun ottamatta. Jouluna voi ottaa rennosti (paitsi äidit, jotka pitävät homman kasassa). On sanottu, että: ”Jouluna saa yälläkin syärä ja pyhävaatteet päällä maata.” Lapsille joulussa parasta ovat lahjat ja heidän jännitystään onkin mukava seurata. Muistetaan kuitenkin, että kaiken tavaran ja UPV:n kausikortin lisäksi, voimme antaa myös toisenlaisen lahjan. Pesistermein todellinen läpilyönti on, että annamme aikaamme toisillemme. Vietetään aikaa perheen kesken kotipesässä ja poistutaan ulkokentälle tapaamaan sitä sukulaista tai ystävää, joka muuten joutuisi olemaan yksin. Jos saamme yhdellekin yksinäiselle hyvän mielen, olemme tehneet kunniajuoksun.

Toivotamme kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa. Nähdään viimeistään keväällä Ulvilan Automaatio Areenalla ja Koulukeskuksen kentällä.

Jussi Elo
johtokunnan jäsen
Ulvilan Pesä-Veikot ry

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Toukokuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
12345
6789100-212
13141516170-20-1
202122232415:0026
272818:003031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet