X
VS

Helteiset leirit jatkuvat

Säät ovat suosineet leiriläisiä heinäkuun ajan muutamaa sadepäivää lukuun ottamatta. Seuramme naperot leireilivät viime viikolla Haapajärven Naperoleirillä kahden joukkueen voimin.

UP-V:n F-tytöt osallistuivat elämänsä ensimmäiselle Naperoleirille. Viikon aikana tytöt hävisivät Seinäjoelle, Haminalle, Pattijoelle ja Pesäkarhut F08:lle, mutta voittivat Vimpelin, Kiteen, Ylivieskaa ja Pesä-Ysit sekä pelasivat Joensuun kanssa tasapelin. Joukkueenjohtaja viestitteli, että tytöillä oli hieno leiri hyvässä seurassa. Joukkueen tsemppipelaajapalkinnon sai Linda Rinne ja Kehittynein pelaaja -palkinnon Kerttu Ala-Hongisto. Leiritulokset löytyvät täältä.


F-tytöt iloisina Naperoleirillä (Kuva: Jussi Elo)

Poikapuolella seuramme edustivat nuorimmat F-pojat. 09-syntyneillä pojilla tavoitteena oli pelata tasaisia pelejä. Tämä toteutui erinomaisesti, sillä pojat voittivat monta kovaa joukkuetta. Aivan huikea Naperoleiri F09-pojilta takana siis! Joukkueen tsemppipelaajapalkinnon sai Luka Rantanen ja Kehittynein pelaaja -palkinnon Juho Ruohola. Leiritulokset löytyvät täältä.


FP09-joukkueella oli huikea leiri (Kuva: Hannamari Heikkilä)

Tällä viikolla Seinäjoen Nuorisoleirillä aikaansa viettävät UP-V:n C-tytöt ja -pojat. Heidän leiristään lisää ensi viikolla.

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Helmikuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
113:003
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet