X
VS

Haetaan koppiskoulu- ja harrastepesisohjaajia

Koppiskoulu- ja harrastepesisohjaajat

Haaveiletko olevasi tulevaisuudessa ammattilaisena liikunnan, vapaa-ajan tai opettamisen parissa? Kiinnostaako liikunnan ohjaaminen? Haluatko olla mukana liikuttamassa monen ikäisiä ihmisiä ja edistämässä heidän mahdollisuuksia osallistua liikuntaan ja urheiluun heidän omalla lähialueellaan? Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, olet juuri se henkilö, jota me etsimme!

Ulvilan Pesä-Veikot ry hakee kahta 16-17-vuotiasta nuorta ja kahta yli 18-vuotiasta nuorta kesätyöntekijää, joiden työ painottuu pääosin kesäkuulle Koppiskoulun (pesiskoulu) ja harrrastepesisiltojen parissa. Toukokuun aikana voi olla lisäksi yksittäisiä harrastepesisiltoja. Koppiskoulun työajat ovat päiväsaikaan ja harrastepesisvuorot pääsääntöisesti ilta-aikaan. 

Ohjaajilta vaaditaan pesäpallon lajituntemusta. Yli 18-vuotiailla hakijoilla ajokortti ja -neuvo on välttämätön, sillä toimintaa järjestetään myös mahdollisesti lähikunnissa. Kesätyöntekijöillä on tuntipalkka (8 €/h). Palkka maksetaan tehdystä työstä työtuntien mukaan. 

Haku
Kesätyöntekijäksi pyrkivän tulee tehdä kirjallinen hakemus, jossa tulee ilmetä hakijan nimi, syntymäaika, osoitetiedot, tehtävä, johon hakee, sekä perustelut, miksi haluaa kyseessä olevaan tehtävään. Hakemuksessa tulee ilmoittaa mahdollisuudesta oman ajoneuvon käyttöön sekä ajokorttiluokka.

Palauta työhakemuksesi viimeistään sunnuntaina 14.4.2018 joko UP-V:n toimistoon (PL 22, 28401 Ulvila) tai sähköpostilla toimisto (ät) ulvilanpesa-veikot [piste] fi. Ohjaajat valitaan tehtäviin huhtikuun loppuun mennessä ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja
toimisto (ät) ulvilanpesa-veikot [piste] fi tai 044 538 8987

Ulvilan Pesä-Veikot ry (UPV) on ulvilalainen pesäpalloseura, joka on perustettu vuonna 1957. UPV:ssa pelaa kaudella 2019 8 juniorijoukkuetta, kaksi maakuntasarjan joukkuetta sekä miesten edustusjoukkue Ykköspesistä. Lisäksi seura liikuttaa lapsia 2-6 -vuotiaita lapsia Kirppu- ja Taaperopesistoiminnallaan. UPV on myös mukana toteuttamassa Pori-Ulvila Kuntopesissarjaa yhteistyössä Pesäkarhujen kanssa. UPV:n päätehtävä on tukea lasten ja nuorten kasvua lajin kasvatusideologian mukaisesti itsenäisiin ja vastuullisiin valintoihin sekä tuottaa elämyksiä ja kohtaamispaikkoja. Seura haluaa luoda valmiudet kehittyä pesäpallossa ja yhteisöllisessä seuratoiminnassa. Kotisivut www.ulvilanpesa-veikot.fi

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Kesäkuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
11-2s
345671-01-0
10110-2 13142-12-1
171818:0020212223
2418:0026272816:0030

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet