X
VS

G-tytöt ja naiset pelasivat hyvin yhteen

UP-V:n G-tytöt ja naiset viettivät Naistenpäivän hiukan erilaisissa tunnelmissa, sillä G-tytöt pelasivat Pesäkarhujen G-tyttöjä vastaan harjoitusottelun Karhuhallissa. UP-V:n naiset olivat mukana ohjeistamassa tyttöjä pelin tiimellyksessä ns. varjopelaajina. Pesäkarhujen tyttöjä ohjasivat puolestaan Pesäkarhujen miesten suomensarjajoukkue.

Muutamat tytöt pelasivat ihka ensimmäisen pesisottelunsa Naistenpäivänä, joten he tarvitsivat hieman tukea. Ideoitsijana toimi Jyrki Peltoniemi, joka toimii valmentajana sekä Pesäkarhujen G-tytöissä että UP-V:n Kirpuissa: “Monella tytöllä on edessään seuran ensimmäinen pesäpallo-ottelu, pesäpallokenttä paikkana tuntuu vieraalta ja niin kovin suurelta. Mielessä pyörii monet harjoituksissa toistuvat asiat aina kiinniottoasennoista heittämiseen ja juoksemiseen. Mitä valmentaja tarkoitti ulkopelillä, mikä ihmeen sisäpeli, olemme hallissa siis sisällä? Pidetään ulkona oma ”tontti”, liikutaan palloon. Tavoitteena on saada yksi aikuinen jokaiselle pelissä olevalle tytöille varjoksi, joka kuiskii ja opastaa niin ulko- kuin sisäpelissä.”

UP-V:n tytöt onnistuivat hyvin ensimmäisessä pelissään ja tasapeli tuli. Ulkopelissä saatiin poltettua monta Pesäkarhulaista ja sisäpelikin oli hyvää. Niin “kummipelaajat” kuin varsinaisetkin pelaajat tykkäsivät tapahtumasta, josta sekä nais- että G-tyttöjoukkue sai arvokasta kokemusta. Erilainen tapa viettää Naistenpäivää siis. Kiitos järjestäjille ja mukana olleille joukkueille!

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Heinäkuu 2024
MaTiKeToPeLaSu
123452-00-2
892-01112132-1
15161718192021
2218:002418:002615:0028
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet