X
VS

G-tytöille löytyi innostava valmentaja

Ulvilan Pesä-Veikot on saanut riveihinsä iloisen paluumuuttajan. Ja tällä kertaa valmennustoimintaan. Perusulvilalaisena Pitkärannalta pesiskentälle tiensä löytänyt Mari Häyhtiö-Viikilä muutti viime vuonna takaisin Ulvilaan ja ryhtyi nyt vuoden alussa UP-V:n G-tyttöjen valmentajaksi. Tähän hänet sai innostumaan omat 7- ja 9-vuotiaat tytöt, jotka saivat uuden kipinän pesikseen koulukierroksen kautta.

Marin tytöt Tilja ja Tianna ovat jo molemmat pelanneet edellisvuonna Pesäkarhujen riveissä äitinsä Marin ohjauksessa. Marin oma pelitausta on useat junnuvuodet Ulvilassa UP-V:n E-tytöistä naisten Ykköspesikseen. Tämän jälkeen hän pelasi neljä kautta Superpesistä Porissa.

UP-V:n junnuajoilta Marilla on tosi mukavia muistoja.
- Meillä oli hyvä joukkue ja hyvä tekemisen meininki. Leirit ovat parhaita muistoja ja niissä menestyminen ja useampi mitali, joita tuohon aikaan UP-V:n tyttöjoukkueet napsivat.

Valmentajana sporttinen Mari aikoo toimia positiivisen kannustavassa hengessä.
- Joukkueharrastuksessa oppii ryhmässä toimimista, muiden huomioon ottamista ja vuorovaikutusta. Hauskaa hyvässä seurassa oli jo silloin junnuaikana meidänkin slogan.

Siviilissä Mari työskentelee rahoitusalalla. Pesisvalmennuksessakaan hän ei ole aivan noviisi, sillä vuonna 2013 on jo suoritettu JPVT-koulutus.

Tervetuloa Mari takaisin hauskaan hyvään seuraan!

p.s. G-tyttöjen seuraavat harjoitukset ovat torstaina klo 16.30-17.30 Yhteiskoululla.

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Joulukuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet