X
VS

Edustuksen try out -ryhmään omia junioreita

Lokakuussa järjestettiin kolmen viikon aikana training camp omille C- ja B-ikäisille junioreille ja maakuntasarjan pelaajille. Traininc campin vetäjinä toimivat edustuksen pelinjohtajat Jyri Tarmo ja JP Katajisto, joka järkeili tällaisen järjestämistä jo viime kevättalvella, koska edustusjoukkueessa ei oikein tiedetty, minkä tasoisia junioreita seurassa on.“Nyt kun kolme viikkoa vedettiin aika koviakin reenejä, ihan positiiviselta näytti ja tasokin oli sellainen, että näistä luultavasti nostetaan useampi edustuksen treenirinkiin taistelemaan pelipaikasta Ykköspesiksessä. Nyt on koko talvi aikaa näyttää taitonsa”,JP Katajisto kommentoi viimeisen training camp harjoituksen jälkeen. Syksyn aikana on on yhdessä edustuksen pelinjohdon ja juniorijaoston puheenjohtajan kanssa mietitty, miten toteutetaan haastajaryhmä, joka koostuu omista junioreista, joilla olisi mahdollisuus nousta edustuksen harjoitusrinkiin ja jossain vaiheessa mahdollisesti myös vakiokokoonpanoon. Tästä sitten lopputuloksena saatiin training camp, joka harjoitteli ahkerasti kolmen viikon ajan.

Training campin perusteella try out -ryhmään nostettiin seuraavat pelaajat: Veikka Kurppa, Eemil Lepomäki, Eero Lepomäki, Valtteri Liikamaa, Ville Lindfors, Eemeli Pitkäranta, Aaro Vepsä ja Nico Vihervaara. Ryhmään nostetut pelaajat ovat C- ja B-ikäisiä paitsi Lindfors, joka on Mäkisen Ramin kanssa samaa ikäluokkaa. Try out -ryhmään on jo aiemmin nostettu Anton Heinonen, Lauri Kuronen, Samuli Kankaanpää ja Heikki Niekkamaa. Heinonen ja Niekkamaa ovat Pomarkun Pyryn kasvatteja, jotka pelasivat edellisellä kaudella KaMan B-pojissa ja Pomarkun suomensarjan joukkueessa.

Katajisto kertoi myös edustusjoukkueen kuulumisista:“Tiistaina 3.11. alkoi edustuksen reenit ja testit on 14.11. Ens vuoden puolella lähdetään pyörittämään leiriviikonloppuja, jotta saadaan pidemmän matkalaisia vähän paremmin joukkuetoimintaan mukaan. Pelaajia on iha hyvä reeninippu kasassa ja koko ajan tietysti katotaan, löytyykö jostain vielä lisää vahvistuksia.”

Ensi viikolla jatketaan taas pelaajasopimusjulkaisuilla. 
 

Training camp -ryhmä ensimmäisten harjoitusten jälkeen 13.10.2020

Ajankohtaista
Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Toukokuu 2021
MaTiKeToPeLaSu
12
345671-1k9
10111213141516
171819202116:0023
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet