X
VS

Edustuksen kausi alkaa lauantaina

Myös UP-V:n edustusjoukkue pääsee aloittamaan kautensa tällä viikolla. Lauantaina Ykköspesiksen runkosarjan ensimmäisessä ottelussa Ulvila kohtaa Jokioisen vieraissa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 19.5. klo 15, jolloin vastaan asettuu Sotkamon Jymyn kakkosjoukkue. Pitkä talvikausi on siis takanapäin ja toivottavasti kesä jatkuu yhtä helteisenä kuin nytkin.

“Joukkueen talvikausi on mennyt hyvin. Toistoja olemme saaneet alle hyvän määrän ja olemme pysyneet ehjinä. Joukkue on asettanut tavoitteekseen pelata nousukarsintapelejä ja kirkastaa kilpeään viime vuoden lähes täydellisen farssin jälkeen. Nälkää siis on tulevalle kaudelle. Joukkueen runko on pysynyt melko samana ja saimme toivottua etenemisvoimaa rutkasti lisää, mikä helpottaa sisäpelin pyörittämistä. Tulivoimaa lyöntipuolella on totuttuun tapaan paljon ja kestää sarjassa vertailun minkä seuran kanssa vain. Kesällä näemme jälleen Ulvilan Automaatio Areenalla viihdyttävää ja yleisöystävällistä pesäpalloa, joka ei varmasti jätä kylmäksi”, edustuksen pelinjohtaja Janne Lähde kertoo

Takana on yksi harjoituspeli hallissa ja neljä ulkona. Vähäkyröä vastaan pelattiin kahdesti. Ensimmäisen kohtaamisen Vähäkyrö vei kotarissa ja toinen pelattiin tasan Ulvilassa. Kauden avaustilaisuudessa kotijoukkue kohtasi Pöytyän ja voitti ottelun lukemin 2-0. Viime viikolla pelattiin aluemestaruusottelu Raumalla ja vastassa oli tietenkin Kankaanpään Maila, joka vei mestaruuden nimiinsä yhden vuoden tauon jälkeen. Edustusjoukkue pelasi viimeisen harkkapelinsä Pöytyällä viime sunnuntaina. Pöytyä vei ottelun lopulta lukemin 2-0 (3-2, 4-3).

Viime kaudella pelaajien vähyys tuotti ongelmia joukkueelle. Tänä vuonna pelaajia on saatu lisää niin farmi-, kaksoisedustussopimusten kuin omien junnujenkin kautta. Aiemmin on julkaistu Erno Kulmalan, Jesse Jokelan, Luukas Poutasen, Mikael Sillanpään, Mikko Talvitien, Petri Kulmalan, Sami Niemisen, Santeri Stenroosin ja Tuukka Mansikkamäen sopimukset. KaMan kanssa sovitussa farmisopimuksessa mukana ovat Joni Levä, Joonas Peltomäki, Aleksi Pajuniemi ja Alex Leinonen. Kaksoisedustussopimuksella joukkueessa pelaavat Joona Anttila ja Sami Korvola JymyJusseista. Manse PP:tä viime kaudella edustanut ja ulvilalaisille tuttu Jussi-Pekka Maunuksela palaa takaisin lokkipaitaan, sillä Manse PP vuokraa hänet Ulvilaan. Vuokrasopimus on voimassa 21.7. asti, jota ennen tilanne tarkistetaan loppukauden osalta. Omista junnuista harkkapeleissä ovat mukana olleet Atte Piisi, Samuli Kankaanpää ja Joona-Tapio Mattila.


J-P Maunuksela pelaa jälleen lokkipaidassa (Kuva: Mauri Määttänen)

Manse PP:n uutinen: Maunuksela vuokralle Ulvilaan

 

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Helmikuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
113:003
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet