X
VS

Automaation siivin näkyvyyttä -hanke

AUTOMAATION SIIVIN NÄKYVYYTTÄ - ULVILAN AUTOMAATIO AREENAN KATSOMOALUEEN PARANTAMISHANKE

HANKKEEN TARVE JA TAUSTA

Ulvilan Automaatio Areena on kokenut muutoksen viimeisen kahden vuoden aikana. Areenalle rakennettiin Automaation siivin aktiivisuuteen -hankkeen avulla leikkipaikka. Samalla makkaranmyyntikoju uusitiin kokonaan ja vanha, ränsistynyt purettiin. Viime vuodelle saimme myös kaupungilta rahoituksen uudelle tekonurmelle, sillä vanha oli jo vuodelta 1997. Myös esteettömyyttä parannettiin Automaation siivin esteettömyyteen -hankkeen avulla.
 
Hankkeen avulla on tarkoitus parantaa juniorijoukkueidemme ottelutapahtumia hankkimalla Areenalle siirrettävä katsomo ja siirrettävä turvaverkko katsomon eteen, jotta uudella kentällä pelattuja pelejä pääsee seuraamaan lähempää. Siirrettävää katsomoa voidaan myös hyödyntää Areenalla järjestettävissä kaupungin tapahtumissa, koska katsomo on siirrettävää materiaalia. Tällä hetkellä pienempien junioreiden peleissä ei ole katsomoa, koska kiinteät katsomot ovat liian kaukana juniori- ja tenavakentistä. Siirrettävä katsomo hankitaan kiinteän sijasta, koska lähialueen kentillä ei ole katsomoa, joten siirrettävästä katsomosta on hyötyä muilla kentillä, kun katsomon saa siirrettyä autolla paikasta toiseen.
 
HANKKEEN TAVOITTEET
 
Hankkeen tavoitteena on parantaa juniorijoukkueiden ottelutapahtumaa siirrettävän katsomon ja siirrettävän turvaverkon avulla. Hankkeen avulla vanhemmat ja muut kannattajat pääsevät lähempää ja turvallisesti seuraamaan pelejä. Samalla myös Automaatio Areenan arvo kasvaa, kun erilaisissa tapahtumissa voidaan hyödyntää siirrettävää katsomoa. Siirrettävää katsomoa voidaan hyödyntää myös lähialueen kentillä, joissa katsomoita ei ole.
 
Hankkeen rahoittamiseen Ulvilan Pesä-Veikot ry sai Karhuseutu ry:n hallituksen myöntämää tukea vuosille 2020-2021. 
 
HANKKEEN TILANNE TÄLLÄ HETKELLÄ
 
Automaatio Areenalla on tehty jo maanmuokkaustyötä katsomoa varten. Lokkipubin vieressä olevaa kumparetta on tasattu ja alueelle on tuotu sepeliä. Katsomo on tilattu Siuron Metallirakenteelta ja saapunee syksyllä Automaatio Areenalle. 
 
   

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2022
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet