X
VS

Automaation siivin esteettömyyteen -hanke on valmis

Seura päätti hakea Leader Karhuseudulta tukea Ulvilan Automaatio Areenan esteettömyyden parantamiseksi. Hankkeen rahoittamiseen Ulvilan Pesä-Veikot ry sai Karhuseutu ry:n hallituksen myöntämää tukea vuodelle 2019.

HANKKEEN TARVE JA TAUSTA
 
Ulvilan Automaatio Areena on kokenut muutoksen viimeisen vuoden aikana. Areenalle rakennettiin Automaation siivin aktiivisuuteen -hankkeen avulla leikkipaikka. Samalla makkaranmyyntikoju uusitiin kokonaan ja vanha, ränsistynyt purettiin. Tälle vuodelle saimme myös kaupungilta rahoituksen uudelle tekonurmelle, sillä vanha oli jo vuodelta 1997.
 
Kentän tekonurmiuudistuksen vuoksi tehtiin kaupungin ja SAMKin toimesta esteettö-myyskartoitus, jotta voisimme parantaa areenan esteettömyyttä. Ottelutapahtumissa käy suhteellisen paljon iäkkäämpää väkeä ja liikuntarajoitteisia henkilöitä, joten haluamme mahdollistaa myös heille viihtyisän ja mahdollisimman esteettömän ottelutapahtuman. Vieraspukuhuoneeseen tehtävät muutokset parantavat myös liikuntarajoitteisten harras-tusmahdollisuuksia, kun heidänkin tarpeensa on huomioitu.
 
HANKKEEN TAVOITTEET
 
Hankkeen tavoitteena on luoda mahdollisuudet myös iäkkäämmälle väestölle ja liikunta-rajoitteisille osallistua Ulvilan Pesä-Veikkojen otteluihin parantamalla Ulvilan Automaatio Areenan infrastruktuuria. Hankkeen aikana rakennetaan kaiteet portaikkoihin ja rakennetaan luiska vieraspukuhuo-neen sisäänkäynnin yhteyteen. Lisäksi hankkeen tavoitteena on edesauttaa liikuntarajoitteisten henkilöiden liikuntaharrastusta. Samalla rakennetaan kioskiin ramppi ja inva-wc:n kynnys sekä asennetaan opastekylttejä ja aluekartta. Hankkeen aikana parannetaan inva-wc:n toimivuutta koukuin ja tukikahvoin. Hankkeen ulkopuolella uusitaan portaikot kolmanteen pukuhuoneeseen ja VIP-tilaan, levennetään vieraspukuhuoneen wc- ja pesutilojen oviaukkoja sekä uusitaan wc:n lattia. 
   

Hankkeen toimenpiteet saatiin valmiiksi 20.12.2019. Alla kuvia uusista kaiteista, rampeista ja kylteistä.

 


Uusi aluekartta on kiinnitetty Lokkipubin seinään parkkipaikan puolelle

 
Kolmospuolen katsomo sai uudet kaiteet


Kaiteet asennettiin myös kakkospuolen katsomoon


Polkupyörille on oma paikkansa parkkipaikan toisessa päädyssä ja sen paikan näyttää jatkossa Polkupyörät-kyltti


Invapaikat on nyt myös paremmin merkitty. Niitä löytyy parkkipaikaltamme kuusi kappaletta.


Pääkioski sai myös rampit


Parkkipaikalla osataan nyt parkkeerata merkin osoittamalla tavalla

 

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista
Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Elokuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet