X
VS
vs
Vähäkyrön Viesti
1-0 (3-3, 8-3)
10.6.2018 16:00 @ Ulvilan Automaatio Areena

Raportti

Petri Kulmala triplasi kauden lyöntisaldonsa – UP-V nappasi kaksi pistettä

Satakunnan Kansa 10.6.2018

Ulvilan Pesä-Veikkojen lyöjäjokeri Petri Kulmalan alkukausi ei ole ollut helpoin mahdollinen. Viidessä ensimmäisessä pelissä tilastoihin oli kirjattu vain neljä lyötyä juoksua. Sunnuntai muutti tilannetta.

Kulmala kiskaisi Vähäkyrön Viestiä vastaan kahdeksan juoksun potin 1+7 saldollaan. Se takasi lokkiparvelle kahden pisteen potin. Kulmalan ajokunnarin lisäksi Sami Nieminenja Juho Ranto löivät kunnarit tyhjään kenttään.

Peli päättyi 1–0 (3–3, 8–3).

–Katsottiin hyviä lyöntipaikkoja, ja Kulmalan vedot olivat aika ottamattomia. Yhdestä olisi ehkä voinut tulla palo, mutta muuten vastustajalle ei mahdollisuuksia jäänyt, pelinjohtaja Janne Lähde totesi.

Joskus pisteen menettäminen harmittaa joukkuetta, toisinaan kahden pisteen potti on pelkästään iloinen asia. UP-V:n leirissä ei pistemenetystä tällä kertaa harmiteltu.

–Todella tyytyväinen pitää olla, koska pelasimme hyvin. Vastustaja sai vain kymmenen kolmostilannetta koko ottelussa, joten räpylä piti hienosti. Muutenkaan ei kauheasti valittamista suorituksesta jäänyt, Lähde analysoi.

Tilastot TOP 5 - Miehet

Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...