X
VS
vs
Muhoksen Pallo-Salamat
2-0 (3-2, 4-1)
18.6.2017 16:00 @ LähiTapiola Areena

Raportti

Edustusjoukkue kohtasi viime sunnuntaina Muhoksen Pallo-Salaman LokkiAreenalla. Muhos oli ennen ottelua sarjataulukossa viidentenä ja Ulvila yhdeksäntenä. Viikon ottelutauon jälkeen esiintynyt kotijoukkue lähti peliin ilman Jesse Jokelaa ja Tuukka Mansikkamäkeä. Jokela oli kuitenkin huoltojoukoissa mukana ja Mansikkamäki kakkospelinjohtajan roolissa. Luukas Poutanen nähtiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella UP-V:n väreissä kotikentällä.

Edustusjoukkue aloitti pelin sisävuorolla ja onnistuikin heti tehtailemaan juoksun, kun Joonas Peltomäki juoksi kotipesän turviin Mikko Talvitien lyöntivuorolla. Muhos tasotti tilanteen omalla vuorollan, kun Jarno Pelkonen kotiutti Iippo Suorsan. Vierasjoukkue meni johtoon toisessa vuoroparissa, kun pari Jani Korhonen-Tuomas Määttälä onnistui kertaalleen. UP-V aloitti kolmannen vuoroparin tappioasemissa 1-2, mutta onnistui kampeamaan rinnalle ja ohi. Ulvilan tasoitusjuoksun tehtaili sama pari kuin edellisessäkin eli Peltomäki toi ja Talvitie löi. Johtojuoksun takana oli parivaljakko Petri Kulmala-Mattias Kitola. Ensimmäisellä jaksolla ei enää lisäjuoksuja nähty, joten jakson loppulukemat olivat 3-2.

Muhos ei toisen jakson aloittavassa vuorossa onnistunut juoksujen teossa, mutta UP-V kuittasi omalla vuorollaan, kun Talvitie löi ottelun kolmannen juoksunsa Joni Levän juostessa kotiin. Lukkari Talvitien sisäpeli oli kuosissaan, mutta niin oli myös ulkopelikin, sillä hän napsi kärpäsiä vastustajan pelaajista yhtä helposti kuin löi juoksujakin. Toinen vuoropari olikin kokonaan ulvilalaisten hallintaa. Juoksuiloittelut aloitti Arttu Vilander, kun kotiin kirmasi Peltomäki. Talvitien astuessa lyöntipaikalle odotettavissa oli ainakin onnistunut vaihto ja miksei myös kotiutuskin. Talvitie puhkaisi kakkosrajan ja juoksi itse kunnarin samalla, kun Erno Kulmala juoksi hänen edellään kotipesään. Muhos onnistui kaventamaan tilanteen 4-1, kun Joonas Rajala kotiutti Juho Toikkasen, mutta tämän jälkeen ei enää lisäjuoksuja nähty. UP-V:n kauden toinen täysi pistepotti oli näin saavutettu lukemin 2-0 (3-2, 4-1).

Ottelun palkittujen valinta oli neljän pelaajan kauppaa. Edustusjoukkueen ykköspalkittu oli selvä varsin aikaisin, kun Mikko Talvitie kävi pokkaamassa sen. Kakkospalkinnosta kisaa kävivät sataprosenttisesti sisällä suoriutuneet Joonas Peltomäki ja Mattias Kitola sekä ulkona tasaisen varmasti pelannut Roope Reinikka. Vaaka kallisti kuitekin Peltomäen suuntaan eikä suotta. Peltomäki toi ottelussa kolme juoksua, pelasi sataprosenttista sisäpeliä sekä oli ulkona tasaisen varma. Muhoksesta ykköspalkinnon sai lukkari Jere Haavisto ja kakkospalkinnon myöskin sataprosenttisesti sisällä pelannut Tuomas Määttälä. Vaikka edustusjoukkue pelasikin sunnuntaina suht hyvin, näki pelinjohtaja Janne Lähde parannettavaa ainakin kaaripelissä. Joukkue oli kuin kirjastossa, pihaustakaan ei kuulunut. Josko sitten seuraavassa pelissä pelaajat löytäisivät itsensä siitä pelistä eikä kirjastosta.

Tule siis huomenna keskiviikkona katsomaan, josko sitä ääntä ja tunnetta löytyisi myös UP-V:n kaaripelistä, sillä seuraava kotipeli pelataan jo huomenna Jyväskylän Kiriä vastaan. 

 

Edelliset kohtaamiset

Tilastot TOP 5 - Miehet

Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...
 
 
 
 

Tilastot TOP 5 - Muhoksen Pallo-Salamat

Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...