X
VS
vs
Manse PP
0-2 (0-3, 2-4)
23.5.2018 18:00 @ Ulvilan Automaatio Areena

Raportti

Paikallisvastustaja Manse PP saapui lämpöiselle Automaatio Areenalle keskiviikkona. UP-V ja Manse kohtaavat kesän aikana vielä siis neljä kertaa, koska ovat paikkalisottelupari. Ensimmäinen kohtaaminen oli tiukkaa ja lämpötila nousi myös taisteluparien keskuudessa. Juho Ranto nähtiin UP-V:n kopparina ja vaihtoi silloin tällöin kiivaasti kuulumisia niin Mansen lukkarin Aleksi Karttusen kuin monen muunkin manselaisen kanssa.

Ulvilan sisäpeli sakkasi aika paljon pelin aikana, kuten aikaisemmissakin otteluissa eikä kotiuttajaosastolle ollut tarjota tilanteita. Ensimmäisellä jaksolla UP-V sai miehen kolmoselle kahdesti eikä onnistunut kotiutusyrityksissä kummallakaan kertaan. Mansen sisäpeli kulki ensimmäisellä jaksolla juuri sen verran paremmin, että onnistui luomaan neljä kolmostilannetta ja kolmesti onnistui kotiutuksissaan. Ottelun ensimmäisen juoksun löi Ville Hotakainen ja toi Timo Torppa. Toisesta ja kolmannesta juoksusta vastasi parivaljakko Jarkko Paloniemi ja Roope Reinikka. Ensimmäinen jakso päättyi siis tamperelaisille lukemin 0-3.

Manse jatkoi hyvin rullannutta sisäpeliään myös toisella jaksolla onnistuen neljästi kotiutuksissa. Kolmostilanteita joukkue keräsi toisella jaksolla 12 kappaletta ja etenijä eteni onnistuneesti kotipesään neljä kertaa. Toisen jakson ensimmäisestä juoksusta vastasi jälleen parivaljakko Paloniemi-Reinikka. Mansen toinen juoksu nähtiin toisessa vuoroparissa, kun Hotakainen kotiutti jälleen Torpan. Samassa vuoroparissa Saku Suurnäkki löi läpi ja kotiin kirmasi Severi Piispanen. Mansen neljännestä juoksusta vastasivat jälleen Paloniemi ja Reinikka. UP-V:n takaa-ajo alkoi liian myöhään, kun kotijoukkueen ensimmäinen juoksu koko ottelussa nähtiin vasta neljännessä vuoroparissa. Takaa-ajon aloitti Erno Kulmala kotiuttaessaan Juho Rannon. Myös toisesta juoksusta vastasi Kulmala, veljeksistä vanhempi tällä kertaa, kun Petri Kulmala onnistui kotiuttamaan Mikael Sillanpään. Hurmioi jäi kuitenkin lyhyeksi, kun kolme paloa tuli nopeasti ja Manse onnistui pitämään UP-V:n kotiuttajat aisoissa.

Tiukka ottelu päättyi siis Manselle lukemin 2-0 (3-0, 4-2). Otttelussa nähtiin myös kauden ensimmäinen keltainen kortti, kun Rannon proteistointi meni yli ottelun toisen jakson toisessa vuoroparissa. Myös muutama tuomaripalaveri pidettiin ottelun aikana mm. silloin, kun Mansen Mika Ilkko löi kakkospuolelta pallon maisemiin. Tuomaripalaverin jälkeen todettiin kuitenkin niin, että kukaan ulkopelaajista ei ollut koskenut pallon, ennen kuin se meni laittomaksi, joten juoksijat palautettiin takaisin paikoilleen ja lyönti todettiin laittomaksi.

Yleisö sai jälleen kerran päättää ottelun palkitut. Mansen kakkospalkinnon pokkasi viime kaudella Ulvilassa pelannut Roope Reinikka, joka toi ottelussa neljä juoksua sekä pelasi ulkona erittäin varmasti. Ykköspalkinnon sai ansaitusti lyöjäjokeri Jarkko Paloniemi neljällä lyödyllä juoksulla. UP-V:n kakkospalkinnon sai Tuukka Mansikkamäki, joka onnistui sekä sisällä että ulkona hyvin. Samoilla perusteilla palkittiin myös Jussi-Pekka Maunuksela.

 

Edelliset kohtaamiset

Tilastot TOP 5 - Miehet

Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...
 
 
 
 

Tilastot TOP 5 - Manse PP

Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...
 
 
 
 
Ladataan...