X
VS

Kun kausi on ohitse

Kausi on ohi. Yksinkertaista, mutta totta. Toiset pelaavat vielä Suomen mestaruuksista, junnut ovat saaneet jo mitalit kaulaansa. Uusi kausi alkaa aina lokakuussa, mutta kaikki eivät välttämättä aloita talviharjoittelukauttaan silloin. Monet miettivät pitkään, jatkaako uraansa vai pitääkö sittenkin taukoa. Joillakin saattaa takki olla tyhjä. Kaikkeni olen taas tämän kauden aikana antanut, mutta en tiedä, jaksanko enää. Onko tunne kaikilla sama vai olenko ainoa? Ehkä se on ihan hyvä, että varsinainen pelikausi on vain viiden kuukauden mittainen. Talvikaudella meno on vielä hauskaa, koska silloin ei ole vielä tosipelit käynnissä. Virheitä pystyy vielä korjaamaan ja taitoja hiomaan ennen pelikauden alkua. Miksi se tunne ei voisi pysyä koko pelikauden ajan? Vaikka pelaisimme tosissamme, miksi emme voisi pitää hauskaa? Miten saisimme tämän tunteen säilymään?

Mistä tämä “takki on tyhjä” -tunne tulee? Suomen lyhyen kesän aikana saadaan kuitenkin nauttia ulkoilmasta melko paljon pesiksen ansiosta. Eikö se ole hyvä asia? Pelikauden aikana saa viettää aikaa joukkueen kanssa, joten siinä vielä yksi hyvä asia lisää. Vietät aikaa myös muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. He ovat vanhempia, muiden joukkueiden pelaajia ja valmentajia, toimitsijoita, katsojia ja faneja. He tunnistavat sinut kentän laidalta ja kysyvät, koska laitat muuttoilmoituksen kehiin, sillä vietät melkein joka päivä aikaasi kentällä.

Kaikkeni annoin, kaikkea kestin, mutta vielä enemmän sain. Ystäviä ja vihamiehiä, onnistumisia ja epäonnistumisia sekä kokemuksia ja muistoja. Olen taas vuoden vanhempi ja kokeneempi. Sain viettää kesäni samanhenkisten ihmisten kanssa ja nähdä pesäpalloa eri kantilta kuin ennen. Pelikauden aikana taisi olla vain yksi viikonloppu ilman pesäpalloa, mutta hengissä selvittiin. Vielä on luvassa seuran sekä joukkueen omat päättäjäiset, joista tulee ikimuistoiset. Olenhan itse sen suunnitellut ja järkännyt, mutta toki saanut siihen myös joukkuekavereiden hyväksynnän. Kausi oli pitkä ja kivinen, mutta silti voin sanoa vain yhden sanan: KIITOS!


UP-V:n viisarit ovat pyörähtäneet ympäri jälleen vuoden verran, joten mitä sinulle jäi kaudesta mieleen. 

-Mari-

 

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Heinäkuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011122-02-0
151618:00181916:0021
222318:00252616:0028
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet