X
VS

Kevättervehdys!

Tervehdys Ulvilan Pesä-Veikkojen kannattajat!

 

Harjoituskausi on hyvässä vauhdissa kesän pelejä ajatellen. Loskan keskellä ajatus alkaa jo siirtyä kohti kesää, aurinkoa ja uutta pelikautta. UP-V:ssa on tällä kaudella yhteensä 12 juniorijoukkuetta sekä miesten edustusjoukkue, joka pelaa Ykköspesistä. Lisäksi seura liikuttaa 2-6 -vuotiaita lapsia sekä on mukana toteuttamassa Kuntopesissarjaa. Seuramme tavoitteena on liikuttaa mahdollisimman useaa nuorta pesäpalloharrastuksen parissa ja tuottaa mieleenpainuvia elämyksiä. Odotan ja toivon mahdollisimman monen ulvilalaisen nuoren aloittavan tai jatkavan jo alkanutta pesäpalloharrastusta UP-V:n ohjauksessa!

Koko seuran yhteisiä avajaisia vietetään LähiTapiola Areenalla perjantaina 27.4. klo 16:00 alkaen. Luvassa on koko perheelle suunnattua ohjelmaa ja ilta huipentuu miesten edustusjoukkueen harjoitusotteluun Pöytyän Urheilijoita vastaan. Runkosarja miesten edustusjoukkueella alkaa 12.5. Muhoksen Pallo-Salamia vastaan vieraissa. Tätä ennen pelistä pääsee nauttimaan vielä 5.5. Pomarkussa pelattavan aluemestaruusottelun merkeissä Kankaanpään Mailaa vastaan. Helatorstaina on pesäpallohulinaa myös Ulvilassa, kun Koulukeskuksessa pelataan G- ja F -ikäisten pienpeliturnaus. Tässä muutama esimerkki tulevista tapahtumista, jotka jo nyt kannattaa laittaa kalenteriin muistiin. Tarkemmat aikataulut löytyvät UP-V:n Internet-sivuilta, kannattaa käydä katsomassa!

Seuran jäsenyys saa näkyä ja se on helppoa näyttää käyttämällä seuratuotteita. Annetaan UP-V:n värin näkyä kylällä! Jäsäneksi voit liittyä sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä toimistolle. Vuonna 2016 on jälleen mahtavia jäsenetuja paikallisilta toimijoilta, niihin voit tutustua täältä. Tänä vuonna tukimuotoja on edelleen kehitetty. Esimerkiksi osallistumalla Kotipesäkumppaniksi pääset tukemaan seuran junioritoimintaa samalla kun jännität ehtiikö juoksija kolmoselta kotiin ajoissa. UP-V valittiin myös yhdeksi Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat -seuraksi, joten tukea voi osoittaa myös sitä kautta, menettämättä omia kertyneitä bonuksia. Kaikista edellä mainituista voit tiedustella seuramme toimistolta lisää.

Seuran toimintaa kehitetään tänäkin vuonna. Toimintakäsikirjan päivitys on työn alla. Tarkoitus on luoda kattavampi ohjekirja, jonka avulla uusien toimijoiden perehdytys eri tehtäviin helpottuu. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Vähäisemmilläkin taidoilla pääsee alkuun ja kokemuksen karttuessa myös taidot kasvavat. Toivoisin, että jokainen seuran jäsen aktivoituisi myös rohkaisemaan uusia jäseniä liittymään seuraan. Kentän laidoilla on varmasti uusia potentiaalisia jäseniä, joille ei ole tullut mieleen liittyä seuraan jäseneksi. Taustajoukot ovat se ylimääräinen pelaaja joukkueen kentällä, ja mitä suurempi tukijoukko sitä vahvempi tuo extrapelaaja on! Käykäähän tutustumassa yhdistyksemme Koppaa kylät -hankkeeseen. Hankkeen kautta on tarkoitus liikuttaa vielä suurempaa joukkoa Satakunnan alueella.
 

Pidemmittä puheitta haluan toivottaa kaikille vanhoille ja uusille jäsenille mukavaa pesäpallovuotta 2016. Tervetuloa mukaan toimintaan, tänäkin vuonna!

 

Ulvilassa 24.3.2016

Saku Junnikkala
puheenjohtaja

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Heinäkuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011122-02-0
151618:00181916:0021
222318:00252616:0028
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet