X
VS

Joululoma on entistä jännempi

Näin on aina ennenkin tehty. Nuo kuuluisat taantumisen merkit kuulee aina silloin tällöin. Mielellään sitä asettuu omalle mukavuusalueelleen ja tekee juuri niin kuin on ennenkin tehnyt. Hyppy mukavuusalueen ulkopuolelle ja kurkistus johonkin aivan uuteen avaa joskus mielenkiintoisia näkymiä.

Sanotaan, että laiva on turvassa satamassa, mutta eihän laivaa rakennettu satamassa olemaan. Elämä on täynnä mahdollisuuksia, jotka haastavat meitä jokaisena uutena päivänä kokeilemaan uutta ja näkemään asioita uudella tavalla. Sillä vasta kun yritämme, voimme tietää, mitä osaamme ja mihin pystymme.

Näin uskoimme jo viime talvena. UP-V:n junioritoiminnassa kokeiltiin mm. talvipesispäivää ja hiihtoloman pesispäivää. Näistä kokeiluista on nyt jalostunut ensi joululoman kuumin hitti Ulvilassa: LumiLokki –leiri. Kun lahjat on avattu ja kinkut syöty, heti maanantaina pääsee pesisleirille. Joululoma on siis entistäkin jännempi – öitä pois kotoa, räpylä mukana ja pesiskavereiden tapaaminen.

Kolmipäiväinen Lumilokki on pelaajille tarkoitettu pesäpallon koulutusleiri, jossa pääsee opettelemaan niin pesäpallon lajitaitoja kuin liikkumaan muutenkin. Ja pääsee leirin tapaan nukkumaan koulun lattialle. Samalla tapaa uusia kavereita ja vanhoja tuttuja. Kaiken lisäksi leiriläiset saavat pelata leirin aikana pesistä Rauman talviharjoitteluhallissa.

LumiLokki järjestetään 28.-30.12. Ulvilan koulukeskuksessa. LumiLokki on suunnattu F-, E- ja D-junioreille ja leirille pääsee mukaan 120 pesiksestä innostunutta junioria. Leirille ei siis saavuta joukkueina.

Leirillä hiotaan pesäpallon lajitaitoja. Ohjelmassa on niin heittoa, etenemistä, taktiikkaa, näpyjä kuin lyömistäkin. Leirin monipuolisuuden takaa höntsäpelit ja kehonhallinta. Kaikkiaan lasten ohjelmassa on kymmenen erilaista liikuntarastia, joista pari keskittyy myös teoriaopetukseen. Sisällöstä huolehtii edustusjoukkueen pelaaja Eero Kivioja tiiminsä kanssa. Toki mukana on monta muutakin opastajaa.

Ja kuten monessa asiassa, nopeat ja kekseliäät syövät hitaat ja laiskat, sillä paikan ainutlaatuiselle LumiLokki leirille saa 120 nopeimmin ilmoittautuvaa. Leirin hinta on 110 euroa osallistujalta sisältäen ruokailut, koulumajoituksen, leiridiskon, koulutukset ja pelaamisen.

Ilmoittaudu mukaan http://ulvilanpesa-veikot.fi/lumilokki-leirin-ilmoittautuminen

-Mika-

Ajankohtaista
Instagram kaikki kuvat

Valitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Heinäkuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011122-02-0
151618:00181916:0021
222318:00252616:0028
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet