X
VS

UPV koronainfo 4

UPV:n johtokunta on keskustellut uusista suosituksista koskien loppuvuotta 2020 sekä huomioinut myös Pesäpalloliiton ja Ulvilan kaupungin ohjeistukset. Alla olevat ohjeistukset ovat voimassa 1.-21.12.2020.

Yhteishajoitukset
Alle 15-vuotiaat ikäluokat (D-G-ikäiset ja liikkarit) voivat jatkaa harjoittelua huomioiden ohjeistukset hygieniasuosituksista ja turvaväleistä. Näiden ryhmien valmentajat saavat päättää, jatketaanko harjoituksia vai keskeytetäänkö yhteisharjoitukset.

Jos pelaaja tai pelaajan vanhempi ilmoittaa, ettei harjoituksiin osallistuta koronan vuoksi, niin tämä sallittakoon. Muistetaan kuitenkin, että koronatilanne on yhä päällä ja kieltäytyä voi eikä tästä rangaista seuran osalta eikä myöskään joukkueessa. 

Yhteisharjoitukset keskeytyvät C-ikäisillä, maakuntasarjan joukkueilla ja aikuisten harrasteryhmällä. Ykköspesisjoukkue saa jatkaa harjoituksiaan, koska on I-divisioonatasoista kilpailutoimintaa. Omatoimisia harjoituksia voi ja saa jatkaa keskeytyksen aikana. 

Alueellinen maskisuositus
Alueellinen työryhmä suosittelee vakavasti suu-nenäsuojuksen laajaa käyttöä koko Satakuntaan THL:n kiihtymisvaiheen suosituksen mukaisesti. Seura ei pakota käyttämään maskeja, mutta vakavasti suosittaa niiden käyttöä harjoituksissa (koskee siis valmentajia ja muita apulaisia).

Vanhempien tulee käyttää maskia lapsia tuodessaan ja noutaessaan kontakteja välttäen.

Pelaajamaksut
Pelaajamaksujen osalta vanhat ohjeistukset pätevät edelleen. Pelaajamaksut jakautuvat kymmenelle kuukaudelle, vaikka niitä kerätään joulu-huhtikuun välisenä aikana. Johtokunta on tehnyt edellisessä kokouksessaan linjauksia pelaajamaksuista, jos keskeytykset koronan takia jatkuvat kauemmin. Näistä infotaan joukkueita tarkemmin vuodenvaihteen jälkeen, kun nähdään, mihin tilanne etenee.

Talkoot
Osa joukkueista on sopinut joulukuulle talkoita. Seura suosittelee, että joukkueet keskustelevat toisen osapuolen yhteyshenkilön kanssa siitä, miten kannattaa toimia. 

Muut asiat
Jos pelaajalla, toimijalla tai heidän lähipiirissään olevalla todetaan oireita tai tartunta, toivomme, että asiasta ilmoitetaan mahdollisimman pian joukkueenjohtajalle, joka ilmoittaa asiasta seuran puheenjohtajalle tai juniorijaoston puheenjohtajalle. 

Lisätietoja
Jussi Väkiparta, UPV ry:n puheenjohtaja
044 786 8315
jussi [piste] vakiparta (ät) k-rauta [piste] fi

Mari Timgren, UPV:n viestintävastaava ja juniorijaoston puheenjohtaja
050 468 2311
mari [piste] timgren (ät) hotmail [piste] fi

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Elokuu 2022
MaTiKeToPeLaSu
123450-27
818:0010111214:0014
1517:301718192021
22232425262728
293031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet