X
VS

UPV ja Ulvilan kaupunki Satakunnan urheilugaalassa

Eilen 8.2.2020 vietettiin Satakunnan Urheilugaala Cygnaeuksen koululla. Paikalle olivat kokoontuneet satakuntalainen urheiluväki ja ulvilalaisia palkittiin useammassa kategoriassa.

Ulvilan kaupunki ja seurat saivat Vuoden Kunta-Seura  yhteistyö -palkinnon, jota olivat vastaanottamassa Ulvilan kaupungin sivistys- ja hyvinvointijohtaja Kimmo Vepsä ja UPV:n puheenjohtaja Jussi Väkiparta. 


Kimmo Vepsä ja Jussi Väkiparta yhteiskuvassa Satakunnan Urheilugaalassa 8.2.2020.

Ulvilan kaupunki yhteistyössä LiikU:n Karita Toivosen kanssa kutsuivat ulvilalaisten seurojen yhteyshenkilöt syksyllä 2018 keskustelemaan Lasten Liikkeestä ja siitä, voisiko tällainen olla mahdollista myös Ulvilassa. Sivistys- ja hyvinvointijohtajan Kimmo Vepsän ja vapaa-aikapäällikön Markku Nevalan johdolla asioista on keskusteltu vuoden päivät ja syksyllä 2019 alkoi iltapäiväkerhotoiminta, jossa mukana on seitsemän koulua ja kymmenen seuraa. Ulvilan koulujen ja seurojen yhteistyön voimin lapset saavat osallistua kerhotoimintaan koulupäivän aikana. Joka koululla on kymmenen kerhokertaa syksyllä ja toiset kymmenet keväällä.  Kerhotoimintaa järjestetään Friitalan ja Olavin koululla, Vanhakylän, Harjunpään, Koskin, ja Kaasmarkun koululla kaksi tuntia keskiviikkoisin sekä lisäksi yhteiskoululla tunnin verran torstaisin. 

Seurat ovat olleet innoissaan iltapäiväkerhoajatuksesta, sillä samalla tämä toimii myös hyvänä markkinointikeinona jokaiselle seuralle harrastajien lisäämiseksi. Toiminnassa mukana ovat Ulvilan Pesä-Veikot, FC Ulvila, Ulvilan Liikunta ja Voimistelu, Ulvila Sport Team -yleisurheilu, Kullaan Urheilijat (vain Koskin koululla), Ulvilan FK-kerho, Evänräväyttäjät, Isojoenrannan Sisu -koripallo, Nakkilan Golf, Porin Verkkopalloseura. Myös Ulvilan lukion opiskelijat ovat mukana toiminnassa liikuntatutoreina.
 
Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti Risto Tuominen palkittiin samassa tilaisuudessa Satakuntalainen Urheilu-ura -palkinnolla. Tuominen voitti urallaan kaksi Suomen mestaruutta ja neljä muuta SM-mitalia sekä pelasi 10 Itä-Länttä ja 11 Liitto-Lehdistö-ottelua. 
 
Ulvilalainen kiekonheittäjä Juha Lahdenranta sai Urheilugaalassa Elämänurapalkinnon. Juha lahjoitti saamansa rahapalkinnon Ulvilan Icehearts joukkueelle. 
 
Lisäksi Ulvilan varhaiskasvatus palkittiin Vuoden työyhteisöliikuttajana. Ulvilan kaupungin varhaiskasvatus on kehittänyt työyhteisöliikuntaa monipuolisesti jokaisessa yksiköissään. Työhyvinvointikyselyn ja alkumittausten pohjalta on luotu työhyvinvoinnin ympärille vuosisuunnitelma, jonka tavoitteena on ollut liikunta- ja ravintoasioiden huomioiminen päivittäisessä toiminnassa. Yhdessä johtoryhmän kanssa toimintaa on suunnitellut ja ohjannut liikuntakoordinaattori tähtiteemanaan ”Jotta aikuiset jaksaisivat liikuttaa lapsia”.
 
UPV onnittelee kaikkia palkittuja ja kiittää seuroja yhteistyöstä iltapäiväkerhotoiminnassa!
 
Lue lisää:
 
 

 

 

 

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2022
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet