X
VS

Suomi on kolminkertainen maailmanmestari

Suomi vei maailmanmestaruudet kaikissa sarjoissa eilen päättyneissä World Cupeissa 
 
Sekasarjan finaalissa pelasivat Suomi ja Saksa, joka laittoi Suomen alussa erittäin tiukoille. Suomen rutiini riitti kuitenkin voittoon lukemin 16-5. Naisten finaalissa vastakkain asettuivat Suomi ja Sveitsi, joka esitti hyviä suorituksia koko turnauksen ajan. Suomi voitti ottelun 19-1. Miesten finaalissa esiintyivät Suomi ja Australia, joka pelasi nousujohteista peliä turnauksessa ja myös finaalissa laittoivat kampoihin Suomelle. Suomi vei ottelun lopulta lukemin 14-5.
 
Lauantai-illan päätösjuhlassa syötiin hyvin sekä palkittiin turnauksen mitalistit, joukkueiden parhaat pelaajat, paras tuomari ja turnauksen parhaat mies- ja naispelaajat.
 
Kultamitalien lisäksi Suomesta palkittiin seuraavat henkilöt:
  • Paras tuomari: Inga Ärnfors, Pesäkarhut
  • Naisten joukkueen paras pelaaja: Paula Seppälä, Tampere
  • Miesten joukkueen paras pelaaja: Tommi Joensuu, Humppilan Veikot
  • Sekajoukkueen paras pelaaja: Mari Timgren, Ulvilan Pesä-Veikot
Turnaukseen osallistui moni UPV-taustainen henkilö. Satu Mikola johti Hyvinkään Marjut Korhosen kanssa naisten joukkueen mestaruuteen ja joukkueessa pelasi entisiä ja nykyisiä UPV:läisiä, kuten Mari Timgren, Marianne Timgren ja Inga Ärnfors. Miesten joukkuetta veti Kempeleen Martti Holma, ja joukkueessa pelasivat UPV-taustaiset Tuomas Hautala ja Kari Löytökorpi. Tuomas toimi myös joukkueen kapteenina. Sekasarjan joukkuetta veti myös Martti Holma. Apunaan hänellä oli Kari Löytökorpi ja huoltojoukoissa mukana oli Tuomas Hautala. Joukkueessa pelasivat Mari Timgren, Marianne Timgren ja Inga Ärnfors. Kapteenin hommia hoiti Mari. Turnauksen järjestäjäjoukoista löytyi UPV-taustaisia, sillä mukana olivat Sirpa Helin, Mika Mikola ja Jussi Nieminen.
 
Suomen joukkue (C) Mauri Määttänen

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet