X
VS

Sopimusuutisia ja haastekampanja

Ulvilan Pesä-Veikkojen edustusjoukkue kasvaa kahdella sopimuspelaajalla, kun Atte Piisin ja Mattias Kitolan kanssa on päästy sopimukseen vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta.

Atte Piisi on UPV:n junioripolun läpikäynyt pelaaja, joka nähtiin ensimmäisen kerran edustusjoukkueessa kaudella 2018. Piisi nousi viime kaudella ykköskokoonpanoon ja on vakiinnuttanut paikkansa edustusjoukkueessamme. Kesällä Piisi pelaa lisäksi Kankaanpään Mailan poikien Superpesisjoukkueessa.


Piisin lyödyillä juoksuilla on tänäkin vuonna merkitystä (Kuva: Krista Kulmala)

Mattias Kitola palasi viime kaudella takaisin lokkipaitaan vuoden mittaisen Pöytyän reissun jälkeen. Kitola ihastutti viime kesänä ulvilalaista pesisväkeä lukkarin tontillaan selostaen joka tilanteen ehkä paremmin kuin kuuluttaja. Neuvottelut ovat vielä käynnissä muutaman pelaajan ja seuran osalta kesän kuvioista. 


Kitola haastaa juuri sinut ryhtymään kotipesäkumppaniksi ja tukemaan junioritoimintaa (Kuva: Krista Kulmala)

Uusimmat sopimuspelaajat, Piisi ja Kitola, haastavat yritykset ja yksityshenkilöt ryhtymään kotipesäkumppaneiksi. 

Idea on yksinkertainen: ryhtymällä kotipesäkumppaniksi tuet UPV:n junioritoimintaa. Tukisumma määräytyy edustuksen runkosarjassa tehtyjen juoksujen määrästä (viime kaudella 176 juoksua), ja tuki (1€/juoksu) laskutetaan runkosarjan päätyttyä kotipesäkumppaneilta, jotka saavat lisäksi 2 kpl vapaalippuja edustuksen runkosarjan kotiotteluihin. Tuki menee lyhentämättömänä junioritoimintaan. Kotipesäkumppanit luetellaan jokaisessa kotiottelussa ja lisätään myös kotisivuille.

Ryhdy siis sinäkin kotipesäkumppaniksi osoitteessa https://www.ulvilanpesa-veikot.fi/ilmoittaudu-kotipesäkumppaniksi

Veikkaa samalla, kuinka monta juoksua edustaja tekee runkosarjan aikana. Lähimmäksi arvanneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto runkosarjan päättymisen jälkeen. 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Lokakuu 2022
MaTiKeToPeLaSu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet