X
VS

Pelinjohtajasta paluumuuttajiin

UPV:n edustusjoukkueen taustoissa on hääritty jo pitkään. Neuvotteluita on käyty niin pelaajien, mahdollisten pelinjohtajien kuin Superpesisseurojen kanssa farmisopimuksesta.

Pelinjohtajan hankinta on ollut tärkeimpien asioiden listalla, kun Janne Lähde ilmoitti, ettei jatka enää edustusjoukkueen peräsimessä. Pelinjohtajan kanssa on nyt päästy sopimukseen, joka on muotoa 1+1. Ykköspesisjoukkueen pelinjohtajana toimii kaudella 2019 Jyri Tarmo, joka on myös UPV:n kasvatti. Hän aloitti pesäpallouransa 80-luvulla ja on pelannut UPV:n riveissä niin Superia kuin Ykköspesistäkin. Tarmo on ollut mm. mukana nostamassa UPV:tä Superiin vuonna 1998.


Jyri Tarmo Suurleirin pelisarjan Itä-Länsi -ottelussa 2014 (Kuva: V-S Pesis)

Pelaajasopimuksia on solmittu viisi, joista kaksi on paluumuuttajien allekirjoittamia. Alajärven Ankkureissa viimeiset kolme kautta pelannut UPV:n kasvatti Rami Mäkinen pukee UPV:n peliasun päälleen ensi kesänä. Mäkisen sopimus on myös 1+1 -muotoinen.


Rami Mäkinen pelaa jälleen Ulvilassa (Kuva: Erno Kulmala)

Toinen paluumuuttaja on myöskin tuttu kasvo ulvilalaisille, sillä Risto Kiviharju palaa kasvattajaseuraansa. Kiviharju pelasi juniorivuotensa Ulvilassa, kunnes siirtyi Varsinais-Suomeen pelaamaan Loimaan ja Pöytyän riveihin. Pesäpallouransa huippuhetkeksi Kiviharju nimeää nousun Ykköspesikseen Pöytyän joukkueen kanssa vuonna 2014. Kiviharjun sopimus on 1+1 -muotoinen.


Aikuisvuotensa Varsinais-Suomessa pelannut Risto Kiviharju pukee UPV:n peliasun päälleen ensi kesänä (Kuva: Erno Kulmala)

1+1 -muotoiset sopimukset on solmittu lisäksi veljesparin Petri ja Erno Kulmalan kanssa. Nuorempi Kulmala on myös seuran johtokunnan jäsen. Myös seuran kasvatti ja vielä B-ikäinen Atte Piisi on yksi sopimuspelaajista. Näiden sopimusten lisäksi on sovittu, että Sami Nieminen jatkaa valmennusringissä tulevalla kaudella. 

Harjoitusringissä ovat mukana seuran B-ikäiset pelaajat Santeri Heinimäki ja Samuli Kankaanpää sekä Jukka-Pekka Katajisto, Lauri Kuronen ja Kosti Kaunismäki.

 

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Tammikuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet