X
VS

LumiLokki-leiri on ohitse

Taas on kolme päivää LumiLokki-leiriä takana. Koulut ja salit on siivottu, leiriläiset ovat kotiutuneet ja talkoolaiset saavat hengähtää.

Viidennettä kertaa järjestetty leiri keräsi yhteen 69 leiriläistä ympäri Suomea. Talkoolaisia ja ohjaajia oli parisenkymmentä sekä isosia seitsemän. F-D -ikäiset kiersivät rastilta rastille kolmen päivän ajan ja keskimmäisenä päivänä järjestettiin pelipäivä Porin Karhuhallilla. Leiriläiset oli kuuteen ryhmään, jotka nimettiin Ulvilan kaupunginosien mukaan: Vanhakylä, Friitala, Haistila, Harjunpää, Kaasmarkku ja Suosmeri. Perjantain pelipäivänä joukkueet pelasivat yhteensä 12 peliä ja jatkoivat illalla vielä parin rastin parissa.

Leirillä ohjaajina toimivat UPV:n edustusjoukkueiden pelaajat sekä Vesa Hakala, Mari Timgren, Verna Myllymaa ja Minna Vepsä. Leiriläisiä johdattivat jälleen kerrat isoset, jotka kulkivat rastilta rastille leiriläisten kanssa sekä toimivat pelinjohtajina.


Haistilan ryhmä kiilassa Karhuhallilla (Kuva: UPV)

Leirillä tehtiin erilaisia välipaloja, harjoiteltiin heittämistä ja lyömistä. Siellä höntsäiltiin, naureskeltiin, pelattiin lautapelejä ja saatiin uusia kavereita. Uusi vuosi on aloitettu vuoden ensimmäisellä pesisleirillä.

Kiitos kaikille mukanaolleille mukavasta ja hauskasta leiristä!

AjankohtaistaValitse joukkue, jonka tiedot näytetään

Edellinen ottelu - Miehet

Seuraava ottelu - Miehet

Ei otteluita.

Tulevat ottelut - Miehet

Kalenteri - Miehet

Syyskuu 2023
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

 
= Kotiottelu
 
= Vierasottelu

Sarjataulukko - Miehet